Super League 2 – play out: Με το ηθικό και την ψυχολογία στα ύψη η Κοζάνη αντιμετωπίζει το Σάββατο μέσα στη Χαλάστρα τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης - το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής | βίντεο


Δεύτερη αγωνιστική στο μίνι πρωτάθλημα  των play out   της Super League 2.  Η νίκη στην πρεμιέρα ήταν ό,τι έπρεπε για τους ποδοσφαιριστές του Άγγελου Διγκόζη τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.
Το κλείσιμο της ψαλίδας των τριών βαθμών  από την Καρδίτσα  αλλά κι από τον Ηρακλή επιτεύχθηκε και μάλιστα από την πρώτη αγωνιστική.
Η ζυγαριά  παραμονής αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη  έγειρε προς στην πλευρά της Κοζάνης.

Ακμαίο είναι το ηθικό στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
 Η επιτυχία σε βάρος της Καρδίτσας  έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία στις τάξεις της Κοζανίτικης ομάδας και κοινή είναι η πεποίθηση ότι μπορεί να συνεχίσει έτσι και  να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο στη Χαλάστρα με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Σίγουρα η αποστολή των ερυθρόλευκων δε θα είναι καθόλου εύκολη αλλά με οδηγό τα θετικά αποτελέσματα στα προηγούμενα τρία  παιχνίδια  με τον Ηρακλή (δύο για το πρωτάθλημα κι ένα για το κύπελλο) ελπίζουν πως θα  ανεβάσουν το θετικό σερί τους  κόντρα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης κάνοντας έτσι ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
 
2η  αγωνιστική

Ηρακλής-Κοζάνη (14:00)
Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Δεδικούσης (Λάρισας)
4ος: Μυλοπούλου (Καβάλας)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Καμπανιακός
Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Πριόνας (Εύβοιας)
4ος: Καλατζής (Θεσσαλία)

ΠΑΟΚ Β-Αιολικός
Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Δανδανόπουλος (Ξάνθης)
4ος: Δραγούσης (Κιλκίς)

 
Βαθμολογία
ΠΟΤ Ηρακλής 16
ΠΑΟΚ Β’            15
Κοζάνη            15
Αναγέννηση Καρδίτσας            15
Καμπανιακός 12
Αιολικός         11
 
Εκκρεμεί ο  αγώνας ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Β’ της 1ης αγωνιστικής PLAY OUT
 ο οποίος αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ σε αγώνες Ελληνικών Εθνικών ομάδων (Άρθρο 22 παρ.β ΚΑΠ) και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας



Σχόλια