Super League 2: Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες στα play out


Οι πιθανές ισοβαθμίες και τα κριτήρια για τα play off και τα play out της Super League 2.


Δείτε τα κριτήρια για τις ισοβαθμίες:

Οι βαθμοί που συγκέντρωσε η κάθε ομάδα συνολικά σε κανονική περίοδο και πλέι οφ.
Η διαφορά τερμάτων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες σε κανονική περίοδο, πλέι οφ και πλέι άουτ αθροιστικά.
Η διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος (κανονική περίοδος και πλέι οφ/πλέι άουτ αθροιστικά).
Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος (κανονική περίοδος και πλέι οφ/πλέι άουτ αθροιστικά).
Το επίμαχο σημείο της προκήρυξης:
«8. Η κατάταξη των ομάδων μετά το πέρας των και στον βαθμολογικό πίνακα και η επικύρωσή του από το Δ.Σ. της 2, θα γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερες ομάδες ισοβαθμούν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, θα εφαρμόζονται κατά σειρά τα κριτήρια που ορίζει ο Κ.Α.Π.
α) Σε περίπτωση που από τον βαθμολογικό πίνακα προκύπτει ισοβαθμία, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος βαθμολογικός πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμία σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (Κανονική Περίοδος και Playoffs/ αθροιστικά).

β) Εάν προκύψει εκ νέου ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος βοηθητικός πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος Κανονική Περίοδος και Playoffs/Playouts αθροιστικά).

γ) Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε, για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν συντάσσεται νέος βοηθητικός πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος (Κανονική Περίοδος και Playoffs/Playouts αθροιστικά).

δ) Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε, για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν συντάσσεται νέος βοηθητικός πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος (Κανονική Περίοδος και Playoffs/Playouts αθροιστικά)».

Σχόλια