Superleague 2: Πρόβλημα με το Ηρακλής-Αιολικός σκέψεις και για το ΔΑΚ Κοζάνης..αλλά!!

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Αιολικό και το γήπεδο φαίνεται πως θα είναι ένα πρόβλημα για δυνατούς…λύτες.

Η  αναμέτρηση Ηρακλής-Αιολικός υπάρχει πιθανότητα να διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συνομιλία των «κυανόλευκων» και του Δήμου Κοζάνης για την παραχώρηση του σταδίου. Όμως όσο εφικτό μπορεί να είναι ένα τέτοιο σενάριο, τόσο πιο δύσκολο μοιάζει, μιας και έχει δημιουργηθεί «μπέρδεμα».

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση του «Γηραιού» με τον Αιολικό είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 15:00 το μεσημέρι. Γιατί όμως δεν μπορεί να διεξαχθεί εκεί η αναμέτρηση; Διότι μισή ώρα μετά, οι ομάδες της Κ19 της Κοζάνης και του Καμπανιακού κοντράρονται για την πολύπαθη 4η αγωνιστική της Superleague 2.

karfitsa.gr

Σχόλια

  1. Δεν φτάνει που η ίδια ομάδα της Κοζάνης δημιουργεί πρόβλημα στο Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβο, Ενόργανη, Πάλη γιατί όλοι αυτοί οι αθλητές δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους προπόνησης, να μας φέρουν και άλλες ομάδες για διεξαγωγή αγώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.