Άριστες εντυπώσεις αξέχαστες εμπειρίες για την Κ19 της ΠΑΕ Κοζάνης | φωτο - βίντεο

Ένα νέο εγχείρημα, μία ομάδα 7 περίπου  μηνών, ξεκίνησε ένα ταξίδι που μπορεί  αρχικά  να είχε χαρακτηριστεί  αβέβαιο   και να υπήρχαν  αρκετές αμφιβολίες για την εξέλιξη του  αλλά  με μια επιτυχημένη διαδρομή έφτασε να διεκδικεί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, μέχρι το τελευταίο λεπτό την πρόκριση στο final 4 της κ19 Super League 2…

Οι ομάδες που αντιμετώπισε η Κ19 της Κοζάνης ήταν ο  Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Μακεδονικός Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων Πόντου και ο Καμπανιακός.

Ο απολογισμός 14 βαθμοί με συνολικά   3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και ένα παιχνίδι άνευ αγώνα.

Το σημαντικότερο όλων όμως ήταν  η εξέλιξη των παιδιών της Κ19 της Κοζάνης  και η συνέχεια που πρέπει να έχει αυτή η ομάδα. Μια ομάδα που στο σύνολό της αποτελείται από παιδιά του Νόμου Κοζάνης αλλά και της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας.

 Μια ομάδα που τα περισσότερα  παιδιά  που την απαρτίζουν είναι στην ουσία Κ 17 και αν όλα πάνε καλά  για την μεγάλη ομάδα της Κοζάνης τη νέα χρονιά, στο νέο πρωτάθλημα θα παρουσιαστούν   ακόμη πιο έτοιμα δημιουργώντας  μια ομάδα περισσότερη ανταγωνιστική από φέτος.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο τεχνικό team Γιάννη Παρασκευά, Γιώργο Τσέπουρα  και στον  Στέφανο Γκουρτσούλη τεχνικό διευθυντή  που με πολύ  δουλειά, όρεξη, υπομονή και σωστό προγραμματισμό  κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα σύνολο ανταγωνιστικό.

Πάμε τώρα να δούμε τώρα τι μας είπαν τεχνικός διευθυντής Στέφανος Γκουρτσούλης οι προπονητές Γιάννης Παρασκευάς, Γιώργος Τσέπουρας και οι ποδοσφαιριστές Μάρκος Ταΐρης, Χρυσόστομος Μπόδας, Σαράντης Παππάς, Κωνσταντίνος Μούκας και ο Ισαάκ Ραφαηλίδης.

φωτογραφίες κλικ 📸



Σχόλια