Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης: "Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς"

 


Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης επιθυμεί να συγχαρεί την ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. 

Ο ένατος αγώνας ήταν απέναντι στην ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Παρότι η ομάδα του 3ου ΓΕΛ προηγήθηκε 0-1 η λήξη του αγώνα τη βρήκε ηττημένη με 3-1.

Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους εναντίον ενός ισχυρού αντιπάλου.

Μετά από οκτώ σερί νίκες ο ένατος αγώνας άφησε τη γλυκόπικρη γεύση ότι ίσως η ομάδα θα μπορούσε και κάτι μεγαλύτερο. Έφθασε ένα βήμα πριν από το Final 4  του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος .

 ΣΎΝΘΕΣΗ: Νατσιός, Ανδρεόπουλος, Παπαδόπουλος, Βεντούλης, Βογιατζής, Μπελής, Ζάχος, Μεντεσίδης, Μπόντης Οικονόμου, Μίχος. (αλλαγές, Ζησιάδης, Παπαζήσης, Τριαντάφυλλος) Το γκολ του 3ου ΓΕΛ Ο Βογιατζής με σουτ έξω από την περιοχή στο 30΄ Στην αποστολή επίσης οι Γκέτσιος, Δεληζήσης 

Προπον. Κωτούλα Αγγελική.


Σχολικοί Αγώνες 2023-2024: 3ο ΓΕΛ Κοζάνης - ΕΠΑΛ Καστοριάς 6-3 | φωτο - βίντεο (matiesstasport.gr)


Σχόλια