Γ' Εθνική: Χρυσός βαθμός στο 88' για τον Εορδαϊκό στη Ζάκυνθο - ΑΠΣ Ζακύνθου - ΦΣ Εορδαϊκός 1-1 | βίντεο


Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε ο Εορδαϊκός και μέσα στη Ζάκυνθο.
Οι Πτολεμσιδιώτες αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από το 35' με γκολ του Τζατζανά, δε το έβαλαν κάτω βγήκαν μπροστά κυνήγησαν το γκολ και δικαιώθηκαν στο 88' με τον Κουνάβα να σκοράρει και να φέρνει το βαθμό στον Εορδαϊκό.

Ένας βαθμός που μπορεί να αποδειχθεί χρυσός για τη συνέχεια. 

το φιλμ του αγώνα 

Στο 10′ οι “κυανοκίτρινοι” είχαν σημαντική στιγμή με τον Νικολακόπουλο να σουτάρει μετά από γύρισμα στην περιοχή αλλά ο Πιριτζάους έδιωξε στη γραμμή.
Στο 24′ ο Εορδαϊκός απάντησε στις ευκαιρίες με τον Παπανικόπουλο να απειλεί και να μπαίνει στην περιοχή αλλά ο Μούστα απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Στο 35′ από φάουλ του Νικολακόπουλου ήρθε το 1-0 καθώς οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν απομάκρυναν σωστά και ο Τζατζανάς κατάφερε να σκοράρει. 10 λεπτά μετά η Ζάκυνθος θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ αλλά ο Χατζηστάμου αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Στάθη Καραμαλίκη και πάλι είχαν τον πρώτο λόγο με τον Τσίγκρηλα να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 52′ όταν βρέθηκε απέναντι στον Χατζησάββα αλλά αστόχησε.
Στο 57′ ο Εορδαϊκός απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπαλίτσα να κάνει την προβολή και τον Δήμα να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 88' ο Εορδαϊκός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κουνάβα χάρις σε δυνατό σουτ που επιχείρησε και νίκησε τον Δήμα.
Στις καθυστερήσεις η Ζάκυνθος θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά το σουτ του Τσιμέλι σταμάτησε ο Πιριτζάους που έσωσε την ομάδα του.

ΑΠΣ Ζακύνθου (Καραμαλίκης):  Δήμας, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης (87΄ Νικολίτσας), Γουσέτης (87΄ Στύλλα), Τσουκαλάς (77΄ Κακολύρης), Τσιμέλι, Νικολακόπουλος, Χατζηστάμου (70΄ Ντούκας), Τζατζανάς, Τσίγκρηλας.

Εορδαϊκός (Κατακαλίδης):  Χατζησάββας, Πιριτζάους, Κοντογουλίδης ( 85΄ Κουνάβας, Παπαδόπουλος (63΄ Τσακαλίδης), Στεργιόπουλος, Παπανικόπουλος, Νίκολλι, Μπαλίτσας (85΄ Γροσδάνης), Πούλιος (75΄ Αιχμαλωτίδης), Ιλιέφσκι (63΄ Παπαζήσης), Παπάς.

Διαιτητής: Τσαμούρης
Βοηθοί:  Τσάγκας,  Καραμπέτσος

 Το σχόλιο του προπονητή του Φ.Σ. Εορδαϊκού  Νίκου Κατακαλίδη μετά το παιχνίδι με την Ζάκυνθο.




Σχόλια