«Βύθισε» τον συντοπίτη Αστέρα Πετριτή η ΑΕ Λευκίμμης – Επιθέσεις, απειλές και σοβαρές καταγγελίες από την ΑΕΛ!


Σήμερα Τετάρτη (24/4), στα πλαίσια της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας η αδιάφορη βαθμολογικά, ΑΕ Λευκίμμης κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ τον Αστέρα Πετριτή με σκορ 0-2, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι παραμονής για την ομάδα του Γιάννη Σφακιανάκη. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το σκορ για τους φιλοξενούμενους του Χρήστου Αγγέλη άνοιξε στο 7ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Γρηγοριάδη (0-1). Οι γηπεδούχοι στο 30ο λεπτό είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Κώστα Γεωργακόπουλο, του οποίου η κεφαλιά κατέληξε άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα το σουτ του Δημητρη Κοιλιάρα πέρασε και αυτό άουτ. Η ΑΕΛ λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με τον Λάζαρο Κωστακιώτη , ο οποίος σε θέση τετ α τετ, νικήθηκε από τον κίπερ, Χρήστο Τζαφέστα.

Στην επανάληψη οι Πετριτιάτες έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση (51)΄ όταν ο Πέτρος Στεργίου , μετά από κάθετη πάσα του Δημήτρη Κοιλιάρα προσπάθησε με πλασέ να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, όμως ο τερματοφύλακας Πέτρος Παγκράτης είχε διαφορετική άποψη και με πολύ καλή επέμβαση κράτησε το 0-1. Στο 70΄ το σουτ του Αλέξανδρου Παπαθανασίου εξουδετερώθηκε από τον Χρήστο Τζαφέστα, ενώ στο 83΄ , μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κώστας Γεωργακόπουλος σούταρε και η μπάλα κατέληξε στον Αλέξανδρο Παπαθανασίου, ο οποίος βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου και κάνοντας μία εξαιρετική κούρσα έδωσε την μπάλα στον Σπύρο Μπαλό, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα 0-2, καθώς ο Λάζαρος Κωστακιώτης από πλεονεκτική θέση δεν ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3, χάρις στην άμεση επέμβαση του κίπερ, Τζαφέστα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης) Τζαφέστας, Ρουμελιώτης, Γκασίδης, Μεντής, Γαρδικιώτης, Κρητικός, Τσιάβος, Κοιλιάρας, Γεωργοπάλης, Λούβρος, Γεωργακόπουλος – Έπαιξαν και οι: Στεργίου Π., Γωγουβίτης, Πούλος, Γκοΐκοβιτς, Λέσσης

ΑΕ Λευκίμμης (Χρήστος Αγγέλης) Παγκράτης, Μπαλός Ε., Γρηγοριάδης, Ματσοβίλα, Σπανός, Μπαλός Σ., Βασσάκης, Σκιαδάς, Μουζακίτης, Κωστακιώτης, Παπαθανασίου – Έπαιξαν και οι: Νίτας, Τσούτσης, Κουρής

διαιτητές:  Τσάνης (Κοζάνης), Γκέλης (Ηπείρου), Δρουδάκης (Κοζάνης)

Μετά το τέλος του αγώνα, η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση – καταπέλτη κατά του Αστέρα Πετριτή, με σοβαρές καταγγελίες για τα όσα συνέβησαν μετά το σφύριγμα της λήξης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο πρόεδρος των ηττημένων έκανε λόγο ακόμα και για χρηματισμό:

Η ομάδα μας πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο σημερινό παιχνίδι με σκορ 0-2. Κατά ομολογία όλων, ακόμα και αντιπάλων, η σημερινή εμφατική εμφάνιση δεν χωράει αμφισβήτησης και υπερτέρησε του αντιπάλου μας, με το σκορ να μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.

Τα όσα ακολούθησαν με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μας προκαλούν αηδία. Αναφέρουμε συγκεκριμένα πρόσωπα και γεγονότα, ενώ θα ακολουθήσει η ποινική και πειθαρχική για κάποιους διαδικασία.

Ο ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας κ. Κρητικός επιτέθηκε αναίτια στον ποδοσφαιριστή μας Παναγιώτη Ματσοβίλα και επιτέθηκε σωματικά στον προπονητή μας. Πραγματικά αισθανόμαστε λύπηση για έναν παίχτη αυτού του επιπέδου να πέφτει τόσο χαμηλά…

Ο εκπρόσωπος του Αστέρα, κ. Στουπας, χτύπησε με τις πατερίτσες του τον ποδοσφαιριστή μας Ευτύχη Σπανό και εξυβρισε τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μας.

Ο Πρόεδρος του Αστέρα, κ. Στουπας, ενώπιον τρίτων ισχυρίστηκε ότι υπήρξε χρηματισμός της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας κ. Λεσσης επιτέθηκε με μανία στον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Γρηγοριάδη.

Ο ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας κ. Κρητικός επιτέθηκε εκ νέου σε μέλος του ΔΣ μας στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου. Ο εκπρόσωπος του Αστέρα, κ. Καλούδης, εξαπέλυσε οχετό ύβρεων και απειλών κατά των ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας μας.

Χρησιμοποίησε την ιδιότητά του ως λιμενικός υπάλληλος, ντροπιάζοντας το Σώμα, λέγοντας ότι από εδώ και πέρα κανείς δεν θα ψωνίζει από καταστήματα της Λευκίμμης και ότι “θα μας τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί”. Να δούμε τι γνώμη θα έχουν οι ανώτεροι σας στο Λιμενικό Σταθμό Λευκίμμης που υπηρετείτε.

Εμείς κύριοι παίζουμε για την ιστορία της ΑΕ Λευκίμμης, που για επτά συναπτά έτη έκανε γνωστή την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα. Έκανε τεράστιες νίκες και δεν τα έβαλε κάτω ακόμα και όταν έπρεπε να τα βάλει με θηρία στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο. Εμείς παίζουμε για τον φανταστικό μας κόσμο που αν και φέτος τον στενοχωρήσαμε, σήμερα γέμισε τα 2/3 της κερκίδας και με τον παλμό του μας οδήγησε στη νίκη.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί “κύριοι”… Εμάς δεν μας συνόδεψε κανένα μέλος της ΕΠΣ ούτε στη Ζάκυνθο με τις φανταστικές σελφι, ούτε στην Καστοριά από το προηγούμενο βράδυ. Στο γήπεδό μας δεν έρχεται κανένας “Σύμβουλος” να τραμπουκίσει διαιτητές, ούτε παίζει το ρόλο του ενδιαμέσου, ξέρετε εσείς… ξέρουν και κάποιοι φίλοι μας στο βορρά…

Να σας θυμίσουμε την ανακοίνωσή σας για τη συμπεριφορά συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή μας μετά το τέλος του παιχνιδιού του πρώτου γύρου. Να σας δούμε κύριοι “ηθικοί” τι θα κάνετε τώρα… Αφήστε το, ξέρουμε…

Δεν πήγαμε στο σημερινό παιχνίδι με καμία διάθεση υπεροψίας και με φανφάρες νίκης με μεγάλη διαφορά. Οι ποδοσφαιριστές μας, τα παιδιά μας, γιατί είμαστε μια οικογένεια, για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξαν ότι άξιζαν κάτι καλύτερο φέτος.

Σε όλα τα παραπάνω όμως θα δώσει απάντηση αυτός που κρατάει την ομάδα ζωντανή και την έχει φέρει μέχρι εδώ… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ!!!

Καλούμε το λαό της Λευκίμμης και όλους τους φίλους της ομάδας μας να δώσει βροντερό παρών αρχής γενομένης από την Κυριακή, στον τελευταίο αγώνα για τη Γ Εθνική με αντίπαλο τον Θεσπρωτο και την επόμενη Τετάρτη στο γήπεδό μας, να είναι ο 12ος παίχτης μας για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

ΜΟΝΟ ΑΕΛ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Πηγή: corfucorner



Σχόλια