Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης.. Ήταν μια πραγματική γιορτή

 

Μια μεγάλη γιορτή ποδοσφαίρου έζησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο ΔΑΚ Κοζάνης για να παρακολουθήσουν τον 53ο τελικό της ΕΠΣ Κοζάνης μεταξύ του Εορδαϊκού και του Βελβεντού.
 
Στις κερκίδες του ΔΑΚ Κοζάνης βρέθηκαν  οικογένειες, μικρά παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι άντρες. Πολλοί από αυτούς, μπορεί να βρέθηκαν για πρώτη φορά στη ζωή τους σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά ήρθαν για να γιορτάσουν, καθώς για τους δύο Δήμους Εορδαίας και Βελβεντού  ήταν μια πραγματική γιορτή  και την έζησαν στο Δήμο Κοζάνης.

Μια γιορτή που διοργάνωσε άψογα η ΕΠΣ Κοζάνης! 
 
Την  Κυριακή 14 Απριλίου  στο ΔΑΚ Κοζάνης  μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα κέρδισε το ποδόσφαιρο του  Νομού Κοζάνης  και αξίζουν  όλοι οι εμπλεκόμενοι  συγχαρητήρια !!!
































Σχόλια

  1. ΧΙΛΙΑ Μπράβο στο Βελβεντό για την όμορφη εικόνα που έδειξε στον τελικό. Οι παραπάνω φωτογραφίες λένε τόσα πολλά που τα λόγια μου για να περιγράψω αυτά που έζησα στο ΔΑΚ Κοζάνης χθες, είναι φτωχά! Η κεφαλή του Δήμου κ. Στεργίου με την κίνηση του στην πρώτη φωτογραφία δείχνει πόσο σημαντικοί για εκείνον είναι οι άνθρωποι του Δήμου του. Εύγε !!! δείξατε πως είσαστε μια πολύ μεγάλη οικογένεια που πολλοί από εμάς ζήλεψαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.