Αστυνομική Διεύθυνση Δ. Μακεδονίας: Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΠΑΕ Ηρακλής στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κοζάνη


Η Γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας αποσκοπώντας στην εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ Φ.Σ Κοζάνης - ΠΑΕ Ηρακλής που θα γίνει την Κυριακή 28 Απριλίου στο ΔΑΚ Κοζάνης και ώρα 5.00 μμ αποφάσισε τη μη μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων της ΠΑΕ Ηρακλής καθώς και μια σειρά έντονων μέτρων τάξης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα .
Όπως: Απαγορεύεται η διάθεση και η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών εντός του γηπέδου
Υποχρεωτικός σωματικός έλεγχος από το ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας του ιδίου φύλου με τον θεατή.
Απαγορεύονται πανό - πλακάτ με υβριστικά - αντιεθνικά και ρατσιστικά συνθήματα ,καθώς και η εισαγωγή πανό ,πλακάτ , ή άλλων αντικειμένων άλλων ομάδων ( κασκόλ κλπ )
 Ενημέρωσε την ΠΑΕ Κοζάνης η οποία θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για την έκδοση και τη διάθεση ορισμένου αριθμού εισιτηρίων.
Οι φίλαθλοι της Κοζάνης θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θ 2 και θα καταλάβουν θέσεις στις κερκίδες 2 και 3
Οι μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ηρακλή θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θ 1 και θα καθίσουν στην Κερκίδα 1 κατόπιν υπόδειξης των αστυνομικών δυνάμεων .
Σε συνεργασία της ΠΑΕ Κοζάνης με την διοίκηση του ΔΑΚ Κοζάνης να πραγματοποιηθεί καθαρισμός των οικοδομικών υλικών στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου αλλά και εσωτερικά αυτού .Όπως και να γίνει έρευνα σε όλους τους χώρους του γηπέδου για τυχόν απόκρυψη βεγγαλικών πυροτεχνημάτων κλπ .

Σχόλια

  1. Λες και έχει πολλούς οπαδούς η Τρίγλια, ευθυνοφοβία σε όλο της το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.