Στην Αθήνα με άδεια ο Σούλης Παπαδόπουλος – Δύσκολα στον πάγκο με Κοζάνη


Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα του Ηρακλή με τον Αιολικό αποκάλυψε πως λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος ενδέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Συγκίνησε ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Έχω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα» 

Ο Ηρακλής νίκησε τον Αιολικό με 1-0 και ήρθε ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη του, αλλά αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και είναι πιθανό να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή.

«Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον κόσμο και στους παίκτες. Αυτός ο κόσμος αξίζει τα πάντα. Παρά τη σημερινή μας νίκη δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή μας στην κατηγορία. Εχουμε να διεκδικήσουμε άλλους 12 βαθμούς στο γήπεδο και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», τόνισε στο Action 24.

Συνεχίζοντας ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Αυτό που με ευχαριστεί σήμερα είναι ότι τα παιδιά έπαιζαν με μία ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί και είχαν υπομονή, ξέραμε κάποια στιγμή ότι θα σκοράρουμε και ο κόσμος που κι αυτός είχε υπομονή μας βοήθησε πολύ. Ηταν μία μεγάλη νίκη. Ο Ηρακλής δεν πρέπει να πανηγυρίζει για την παραμονή του, αλλά μόνο για την άνοδο. Ολες οι νίκες είναι δύσκολες. Ολα τα ματς είναι δύσκολα. Εχω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με έναν ξάδερφό μου που δίνει σκληρή μάχη και δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι και αύριο εδώ».



Σχόλια