Στο final4 του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης η Κ14 και η Κ16 του ΠΑΣ Φλώρινα | φωτο


Μετά την Κ16 που μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος έχει ήδη τσεκάρει το εισιτήριο της για την τετράδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης ήρθε και η σειρά της Κ14 να προκριθεί στην τετράδα αποκλείοντας στον προημιτελικό τον Μακεδονικό Κοζάνης.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κ14 του ΠΑΣ Φλώρινα έχει ήδη αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλώρινας. Συνεχίζει την προσπάθειά της στην Κοζάνη και στην φάση των 8 σε διπλούς αγώνες ήρθε δύο φορές ισόπαλη με τον Μακεδονικό αρχικά στην Πτολεμαϊδα με σκορ 1-1 (Κίσκας) και εχθές στην Νέα Νικόπολη Κοζάνης οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3 σε έναν αγώνα διαφήμιση για το παιδικό ποδόσφαιρο. 

Η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-2 με δύο γκολ του Κοκοβίδη αλλά οι αντίπαλοι ανέτρεψαν το σκορ πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. 

Στο τελευταίο λεπτό ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Πληκαδίτη και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι όπου η ομάδα μας πήρε την πρόκριση με σκορ 4-5. 

Στους ημιτελικούς και τα δύο τμήματα του ΠΑΣ Φλώρινα θα αντιμετωπίσουν επίσης σε διπλούς αγώνες την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων. 

περισσότερες φωτογραφίες κλικ 📸

Σχόλια