Πρωτάθλημα NATIONAL LEAGUE 1 (2ος ΟΜΙΛΟΣ) - 2η αγωνιστική των play out: Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών - Γ.Σ. Νίκη Βόλου 70-73

Μετά από ένα συναρπαστικό  αγώνα, για την 2η αγωνιστική των PLAY OUT , ο Πρωτέας Γρεβενών ηττήθηκε εντός έδρας από τη Νίκη Βόλου με σκορ 70-73 και αποχαιρέτησε την NATIONAL LEAGUE 1.

 Οι φίλαθλοι του Πρωτέα γέμισαν για ακόμη μια φορά ασφυκτικά το Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών, όπως άλλωστε συνέβη σε όλα τα εντός έδρας  παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

 Μάλιστα  αρκετοί φίλαθλοι παρακολούθησαν όρθιοι τη σημαντική αναμέτρηση, αφού κυριολεκτικά δεν έπεφτε ''καρφίτσα'' στις κερκίδες του Γυμναστηρίου.

 Ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο 1΄΄ , όπου οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο από τα 8 μέτρα πήραν την νίκη με 70-73 και παράλληλα εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές, που παρά τις αντίξοες φετινές συνθήκες, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και έχασαν στις λεπτομέρειες και στους δύο αγώνες για τα PLAY OUT.

Έτσι ένα υπέροχο ταξίδι 5 ετών στον κόσμο της Β΄ Εθνικής, γεμάτο συναρπαστικές εμπειρίες και συγκινήσεις έφθασε στο τέλος του

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους Μπακάλη-Κοϊμτζόγλου-Κωνή, οι οποίοι διαχειρίστηκαν άψογα, μια τόσο κρίσιμη και για τις δύο ομάδες αναμέτρηση.

 Τέλος συγχαίρουμε την ομάδα της Νίκης Βόλου για την επιτυχία της και την παραμονή στην NATIONAL LEAGUE 1

Δεκάλεπτα: 20-19, 39-34, 50-57, 70-73

Πρωτέας Γρεβενών (Μουρουζίδης): Κατηρτζίδης 13, Κλωνάρας 12, Ασλανίδης, Μαχαιριανάκης 12(1), Καναβός 8(1), Πέντιτς 13(1), Αναστασόπουλος 6(2), Γρούδος 6(1).

Νίκη Βόλου (Γκουγκουτούδης): Κουτίνας 17(3), Κρίπσι 9, Βρέττας 9(2), Κωστούλας 11(1), Γυφτάκης 9(1), Βλαχογιάννης 13(1), Στύλας, Μπουντούρης 3, Οικονομίδης, Σουκερας 2, Μισαηλίδης.

Πρωτέας Γρεβενών


Σχόλια