Φινάλε το Σάββατο στα play out της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης | βίντεο


Φινάλε το Σάββατο και  στο μίνι πρωτάθλημα  των πλέι άουτ  της Α κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης με δύο από τα τρία παιχνίδια  να έχουν ενδιαφέρον.
 Και γιατί το λέμε αυτό ..

Ο Ιωνικός  που παίζει μέσα στο Βελβεντό  είναι στην τελευταία 6η  θέση  των πλέι άουτ  και θα υποβιβαστεί ή αν δεν ανέβει ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Κοζάνης  ΠΑΟ Κοίλων στη Γ εθνική  ή υποβιβαστεί  στο τοπικό ο Εορδαϊκός.
 
 Εάν  υποβιβαστεί ο Εορδαϊκός και δεν  ανέβει ο ΠΑΟ Κοίλων στη Γ εθνική  τότε θα συμπαρασύρουν τον έκτο   και τον πέμπτο της βαθμολογίας των πλέι άουτ .Εάν τώρα  δε συμβεί κανένα από τα παραπάνω ανέβει κατηγορία  δηλαδή  ο ΠΑΟ Κοίλων και δεν υποβιβαστεί ο Εορδαϊκός τότε και ο Ιωνικός παραμένει στην Α' κατηγορία.
 
Οι άλλες δύο ομάδες   που θέλουν να αποφύγουν την πέμπτη  προτελευταία θέση είναι ο ΑΟ Κρόκου  που παίζει μέσα στη ΑΕ Κοζάνης  και ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας που αγωνίζεται μέσα στον Τιτάν Σερβίων. 

Ο Α.Ο. Κρόκου 4ος στη βαθμολογία  έχει 27 βαθμούς  και για να έχει ήσυχο το κεφάλι του χρειάζεται έναν βαθμό για να αποφύγει την πέμπτη θέση.

 Ο Ατρόμητος που βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 24 βαθμούς  δε του φτάνει μόνο η νίκη   μέσα στα Σέρβια, πρέπει να χάσει και ο Κρόκος μέσα στην ΑΕ Κοζάνης. Σ’  αυτή την περίπτωση νίκη του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας και ήττα του Κρόκου δηλαδή  οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν  με 27 βαθμούς και  η ισοβαθμία ευνοεί τον Ατρόμητο.

5η αγωνιστική – (τελευταία) 
ΑΕ Κοζάνης - ΑΟ Κρόκου 
ΑΣ Βελβεντό - ΑΣ Ιωνικός 
Τιτάν Σερβίων  - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 

Βαθμολογία
ΑΣ Βελβεντό 38
Τιτάν Σερβίων 33
ΑΕ Κοζάνης 33
ΑΟ Κρόκου 27
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 24
ΑΣ Ιωνικός 18




Σχόλια