Το διεθνές scouting SOCCERX CAMP πάει Πτολεμαΐδα!

 

Η Soccer and More, διοργανώνει το 3o διεθνές Scouting SoccerX Camp
(open trials) για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν τα έτη 2007, 2008, 2009, 2010 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Παντελίδη στην Πτολεμαΐδα, από την Παρασκευή 24 Μαΐου έως την Κυριακή 26 Μαΐου 2024.

Πρόκειται για μια τριήμερη διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που διοργανώνει η κορυφαία Γερμανική εταιρεία μάνατζμεντ “Soccer & More” με σκοπό την εύρεση και προώθηση ταλαντούχων νέων παικτών σε επαγγελματικούς συλλόγους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ). Επικεφαλής του τεχνικού προγράμματος είναι οι εκπρόσωποι της Soccer and More στην Ελλάδα, Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης.

Ο στόχος της διοργάνωσης είναι να τροφοδοτήσει συλλόγους της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Ιταλίας καθώς και της ελληνικής Super League, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός.

Η Soccer and More συνεργάζεται με όλους τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος κατέλαβε την 5η θέση στη Γερμανία και την 17η στον κόσμο σύμφωνα με τις μεταγραφές, ενώ εκπροσωπεί πάνω από 200 ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη.

Το 3ο διεθνές Soccer X Camp, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν μια θέση στο στερέωμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Το 3ο Soccer X Camp θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο “Ευάγγελος Παντελίδης” καθώς είναι το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο κέντρο στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2021 και αποτελείται από δύο ιδιωτικά γήπεδα διαστάσεων 85×80 και 100×65, εντός του ξενοδοχείου.

Μεταξύ άλλων διαθέτει:

1.    Καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο στο χώρο του ξενοδοχείου.

2.    Επαγγελματικό εξοπλισμό που καλύπτει τις ανάγκες προπόνησης και όλα όσα απαιτούνται για την προετοιμασία μιας ομάδας.

3.    Εσωτερική πισίνα με καταρράκτες, αντίστροφη κολύμβηση και αυχενικά τζετ, δύο τζακούζι και χαμάμ.

4.    Η εξωτερική πισίνα διαστάσεων 25 Χ 13μ και οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για μασάζ προσθέτουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τους αθλητές.

Η ΔΙΑΜΟΝΗ

Η υψηλή αισθητική, οι άψογοι χώροι, οι υπηρεσίες ευρωπαϊκού επιπέδου, καθιστούν το ξενοδοχειακό συγκρότημα Παντελίδης την ιδανική επιλογή για τους αθλητές και τους συνοδούς που θα μείνουν στην Πτολεμαΐδα για τις ανάγκες του 3ου Soccer X Camp.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=qNuyVtzIoCM&t=25s 

 

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

  • Η εταιρεία management Soccer and More για το SoccerX Camp στις 24-26 Μαϊου στην Πτολεμαΐδα ψάχνει στις ηλικίες απο 2007 έως 2010, 88 ποδοσφαιριστές (από 22 σε κάθε ηλικία) από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό για την διεξαγωγή των αγώνων scouting.
  • Στις 3 ημέρες του scouting SoccerX Camp θα γίνουν 3 παιχνίδια για κάθε ηλικιακό επίπεδο.
  • Θα υπάρχουν επαγγελματίες προπονητές συνεργάτες της soccer and more οι οποίοι θα καθοδηγούν και θα κατευθύνουν τους ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν.
  • Για τους τερματοφύλακες θα υπάρχει προπονητής τερματοφυλάκων.
  • Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν με τριπλέτα διαιτητών και ότι απαιτείται για την διεξαγωγή ενός παιχνιδιού Uefa.
  • Θα παραβρίσκεται γιατρός κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.
  • Κάθε ηλικία θα έχει από ένα παιχνίδι 60 λεπτών (30 ανά ημίχρονο)την ημέρα

Ο ΣΚΟΠΟΣ

  • Συνεργασία με παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι να ανταποκρίνονται με αξιώσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου
  • Επιλογή παικτών οι οποίοι διαθέτουν ηγετικές τάσεις, γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, δημιουργική σκέψη στον αγωνιστικό χώρο.
  • Επαγγελματική κατεύθυνση του κάθε επιλεγμένου παίκτη ξεχωριστά.
  • Η μετάβαση θα γίνει σε ημερομηνία που επιλέξει η εκάστοτε ομάδα σε συνεννόηση με την οικογένεια του παίκτη.

Επικοινωνίας

https://www.soccerxcamp.com

T.  +30 6930 393091          T. +49 176 47324548

dp@soccerandmore.org               am@soccerandmore.org

Σχόλια