Super League 2 - play out: Γύρισε από την κόλαση του 0-2 η Κοζάνη σώζοντας την παρτίδα στο Β μέρος 2-2 - Κοζάνη - Καμπανιακός 2-2

 



Παιχνίδι που δε το κερδίζεις ...Τουλάχιστον μη το χάνεις ..
Γύρισε από την κόλαση του πρώτου ημιχρόνου η Κοζάνη κι εκεί που βρέθηκε να χάνει με 0-2 με γκολ του Γιουκούδη και Τότσκα και να μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ίτσιου ,μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με το μαχαίρι στα δόντια και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ του Σουλιώτη και του Σιατραβάνη.

Η Κοζάνη είχε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι "Μαγκωμένη" στο πρώτο μέρος, μεταμορφωμένη στο δεύτερο ημίχρονο με ποδοσφαιριστές που έβγαζαν φωτιές.

Από το 73' ο Καμπανιακός έπαιζε κι αυτός με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γαρύφαλου.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 22' ο Τότσκα κόρνερ , κεφαλιά Λαγωνίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 27' διαγώνιο σουτ Πάνου, λίγο έξω.

Στο 38' ο Καθάριος από τα δεξιά θα σπάσει τη μπάλα κι ο Γιουκούδης με δυνατό σουτ θα σημειώσει το 0-1.

Στις καθυστερήσεις ο Τότκα θα φύγει στην αντεπίθεση θα βρεθεί στο έδαφος κι ο διαιτητής θα δώσει κόκκινη ( αυστηρή) στον Ίτσιο. Το φάουλ θα το εκτελέσει ο Τότκα και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Ο Καμπανιακός λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου 45+5 θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 με τον Σαρβανίδη σε εμφανή θέση οφσάιντ να πλασάρει αλλά ο Καραγκιόζης να σώζει. Πολλές οι διαμαρτυρίες από την Κοζάνη στον επόπτη.

Στο 48' σέντρα Πάνου , καρφωτή κεφαλιά του Σουλιώτη και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 50' δυνατό σουτ από πλάγια του Μπούση στο κάθετο δοκάρι.

Στο 53' φάουλ Μαξίμοβιτς διώχνει ο Ιωαννίδης σε κόρνερ.

Στο 66' αδράνεια της άμυνας του Καμπανιακού, εκμεταλλεύεται ο Σιατραβάνης και με ψύχραιμο πλασέ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης Πάνος,  Ίτσιος,  Σουλιώτης  Τάτσης (75' Κανούλας), Σιατραβάνης (82' Γιάκος),  Νάτσος (63' Παπαδόπουλος),  Αναστασόπουλος,  Καλλέργης (46' Τσιμπούκας),  Maksimovic,  Γραμμένος. 

Καμπανιακός  (Αμανατίδης): Γιακουμής (35' α.α.  Ιωαννίδης),  Καθάριος,  Λαγωνίδης,  Γιουκούδης (75' Καθάριος  Ν.), Σαρβανίδης,  Μανιός (75' Πόζογλου),  Μπουσης,  Έππας (84' Πολύζος), Γαρύφαλλος,  Παπαστερνιανός,  Τότσκα (84' Φροσύνης).


Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Βογιατζής (Καρδίτσας)
4ος: Τσιοφλίκη (Λάρισας) 
περισσότερες φωτογραφίες κλικ 📸

Δηλώσεις του προπονητή της Κοζάνης Άγγελου Διγκόζη  και των δύο σκόρερ της ομάδας της Κοζάνης Δημήτρη Σουλιώτη και Σάββα Σιατραβάνη. 









Σχόλια

  1. Αναπληρωματικούς δεν έχουν οι ομάδες γιατί δεν τους γράφεται??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρις γυαλια διαβάζεις εσυ σιγουρα χερεσε οταν χανει η ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκου αδερφέ αυτό κατάλαβες όταν το έγραψα δεν υπήρχαν αναπληρωματική και τα γυαλιά μάλλον εσύ τα χρειάζεσαι, έχει Χάρη που δεν μπορώ να πω ποιός είμαι υπάρχει λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα μάθεις ποιός είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.