ΕΚΑΣΔΥΜ - Α' κατηγορία Ανδρών - 1ος ημιτελικός: Ηρακλής Κοζάνης - ΑΣ Βελβεντό 69-76

 


Εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Ηρακλή στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Ανδρών.

Οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου , οι οποίοι ήταν σίγουρα επηρεασμένοι και από το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς την Παρασκευή μπαίνουν στην μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων, δεν είχαν καλή απόδοση στην επίθεση (εκτός από το δεύτερο δεκάλεπτο) και έκαναν αρκετές κακές επιλογές σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Ήταν ένα πολύ δυνατό ντέρμπι σε ολόκληρη τη διάρκεια του και καμιά από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ.

Ο ΑΣ Βελβεντό, ο οποίος να σημειώσουμε ότι ενώ τερμάτισε 6ος στην κανονική περίοδο κατάφερε να φτάσει στην ημιτελική φάση, εμφανίστηκε πολύ δυνατός και σταθερός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τελικό αποτέλεσμα 69 - 76

Ηρακλής Κοζάνης (Καλομενίδης): Αργυρόπουλος 2, Γκιάτας 2, Μαδίκας 4, Ιωσήφ, Τοπάλης 17 (1), Γκαντιάς, Κωνσταντινίδης 19 (1), Μητσιάνης 15 (2), Στιάπης 4, Κεχαγιάς 2, Τσέπουρας, Κτενίδης 4.

Α.Σ Βελβεντό (Πατσώνας) Χατζητσόλης, Παπαμίχος Γ. 7(1), Φαρμάκης 3, Μπέτι 14 (2), Παπαμίχος . 4, Μανώλας, Μπέλιας 2, Μπαλάνης, Σκαρκαλάς 24 (3), Μπασσάρας 5 (1), Παπαϊωάννου, Τοπάλλι 17 (2)

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός στην έδρα του Βελβεντού και η ομάδα μας θα τα δώσει όλα για να ισοφαρίσει την σειρά και να την πάει σε τρίτο αγώνα.


Ηρακλής Κοζάνης 

Σχόλια