Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων - Κ14: ΕΠΣ Κοζάνης - ΕΠΣ Μακεδονίας 1-2 | φωτο - βίντεο



Τσάμπα  ήττα για την μικτή της ΕΠΣ Κοζάνης Κ14  με σκορ 1-2 από την αντίστοιχη  ομάδα της  ΕΠΣ Μακεδονίας στα πλαίσια του πανελλήνιου πρωταθλήματος   προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας μ αυτή τη νίκη πέρασε στους τέσσερις του θεσμού και θα αντιμετωπίσει την μικτή της ΕΠΣ Πειραιά.
Στο παιχνιδι τωρα η  μικτή της Κοζάνης ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και ιδίως στο πρώτο μέρος έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ .Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η ΕΠΣ Μακεδονίας ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι  με τον Αναστασιάδη Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κορώνης κι έγραψε το 0-1 στο 53'.

Η  ΕΠΣ Κοζάνης αντέδρασε  και στο 60' ισοφάρισε σε 1-1  με τον Σιδηρόπουλο .
Στο 67'  όμως η ΕΠΣ Μακεδονίας στάθηκε αρκετά  τυχερή.

  Μετά από διώξιμο του Τσιρανίδη , η μπάλα χτύπησε στην πλάτη αμυντικού στρώθηκε στον Ζέκκα που σε κενή εστία σημείωσε το 1-2.

 Στη συνέχεια η μικτή της ΕΠΣ Κοζάνης πίεσε για την ισοφάριση με μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Σταμόπουλου  στο 80' Το σκορ δεν άλλαξε μ την ΕΠΣ Μακεδονίας να παίρνει  τη νίκη και την πρόκριση.


Στο 53' πέναλτι θα κερδίσει η ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Αναστασιαδη Θα το εκτελέσει ο Κορώνης και θα γράψει το 0-1.

Στο 60' φάουλ ο Σταμόπουλος αποκρούει ο Ξεφτέρης κι ο Σιδηρόπουλος με διαγώνιο σουτ θα στείλει τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 67' φάουλ Βεριντιάνο διώχνει ο Τσιρανίδης κόντρα σε σώμα και ο Ζέκκας σε κενή εστία θα σημειώσει το 1-2



Κ14 ΕΠΣ Κοζάνης (Παρασκευάς - Τσέπουρας):  Τσιρανίδης, Σιδηρόπουλος, Κούτσικας (45’ Κοτζαΐτσης), Καραμπατζάκης, Αληχανίδης Σταμόπουλος, Τελλίδης (57’ Μαντζόπουλος), Καρυπίδης (57’Σαμαράς), Τσιανάκας, Χατζής (70’ Λαζαριώτης), Συράκος (70’ Βαρδάκας). 



Κ14 ΕΠΣ Μακεδονίας (Βούρας - Κρεμέζης): Ξεφτέρης, Αποστολίδης,  Βλάχου, Χαριζόπουλος, Βεριντιάνο, Κογκαλίδης, Ακτινάκης, Κορώνης (82’ Χανιώτης), Μυλωνάς (60’ Ζέκκας), Νάστου (73’ Γραντάς), Σαλπιγγίδης (41’ Αναστασιάδης). 



Διαιτητής: Ρηγόπουλος 
Βοηθοί: Ζουρνατζίδης, Μουρατίδης 





Σχόλια