Η Καρδιά του Παιδικού Ποδοσφαίρου χτύπησε στην Φλώρινα στο 16ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ | φωτο

Η διοργάνωση που έγινε θεσμός και έχει μπει στην συνείδηση των ανθρώπων του παιδικού ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής ολοκλήρωσε με ιδιαίτερη επιτυχία τον 16ο κύκλο του. 

Ομάδες από την περιφερειακή ενότητα Φλώρινας, Κοζάνης, Πέλλας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης αλλά και από τις γειτονικές χώρες έλαβαν μέρος στους αγώνες που φέτος διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Φλώρινας αλλά και στα γήπεδα του Τσοτάκη και του Αρμενοχωρίου. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 1000 αθλητής πήραν μέρος στις 110 αναμετρήσεις που διεξήχθησαν το διήμερο 25-26 Μαϊου 2024.

Τα γήπεδα γέμισαν χρώματα και παιδικά χαμόγελα ενώ πλήθος γονέων και συνοδών παρακολούθησαν τους αγώνες χειροκροτώντας τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών. 

Το Σάββατο τους αγώνες παρακολούθησε ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος του 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης που συνομίλησε, χειροκρότησε και φωτογραφήθηκε με πλήθος παιχτών. Αμέσως μετά τους αγώνες οι αποστολές επισκέφτηκαν το κέντρο της Φλώρινας μεταφέροντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους στους δρόμους της πόλης. 

Η διοργανώτρια επιτροπή αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους εθελοντές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, τους χορηγούς, τους γονείς των αθλητών, τον σύνδεσμο διαιτητών, τους προπονητές και φυσικά όλους όσους έδωσαν το παρόν στους αγώνες. Το 16ο τουρνουά ανήκει πλέον στην ιστορία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο Μάϊο  και την 17η έκδοση των αγώνων.  




































































































































































































































































































































































































































Σχόλια