ΕΚΑΣΔΥΜ: Α Σ Βελβεντό - Φ.Σ Εθνικός 77 - 66 - Οι ευχές και η αφιέρωση του Γιώργου Πατσώνα προπονητή του Α.Σ Βελβεντού



Σπουδαία νίκη χθες για την ομάδα του Βελβεντού που κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 με τον Εθνικό και να περάσει έτσι στην τετράδα για τα play off ανόδου.Ντέρμπι το παιχνίδι στις τρεις περιόδους με την ομάδα του Βελβεντού  να κρατάει τον περισσότερο χρόνο ένα μικρό προβάδισμα χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει.
 
Την τελευταία περίοδο οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη!!!
 
Χαιρόμαστε που εκτός της νίκης οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μπάσκετ .
 
Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή για την πρόκριση στην επόμενη φάση!!!
Θα θέλαμε να σταθούμε όμως και στο δυσάρεστο περιστατικό του τραυματισμού του αθλητή του Εθνικού Δημήτρη Ματούλα,  στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και να εκφράσουμε τόσο η Διοίκηση του Α.Σ ΒΕΛΒΕΝΤΟ όσο και όλο το αγωνιστικό τμήμα του μπάσκετ το ειλικρινές μας ενδιαφέρον!!!
 
Δημήτρη σου ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή υγιής στα γήπεδα!!!
Δεκάλεπτα: 20 - 21, 43 - 37, 58 - 57,  77 – 66.
 
Α.Σ ΒΕΛΒΕΝΤΟ (ΠΑΤΣΩΝΑΣ) ΧΑΤΖΗΤΣΟΛΗΣ , ΠΑΠΑΜΙΧΟΣ Γ. 11 (1), ΜΠΕΤΙ 22 (4), ΜΠΑΣΣΑΡΑΣ, ΜΑΝΩΛΑΣ, ΜΠΕΛΙΑΣ 18 (2), ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ 6, ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΆΝΝΟΥ, ΤΟΠΑΛΛΙ 20 (3)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΤΖΙΛΙΝΗΣ) ΒΑΡΔΙΑΜΗΣ 5 (1), ΒΑΛΑΩΡΑΣ, ΒΕΛΩΝΗΣ Α. 4ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 18, ΔΟΥΜΑΣ, ΜΑΤΟΥΛΑ Δ. 15(2), ΝΑΙΠΛΗΣ, ΣΚΟΡΔΑΡΗΣ, ΣΟΥΠΟΥΡΑΣ 17 (3), ΤΣΟΛΑΚΗΣ4, 

 Οι ευχές και η αφιέρωση του Γιώργου Πατσώνα προπονητή του Α.Σ Βελβεντού: 

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που δούλεψαν σκληρά και πίστεψαν στις δυνατότητες τους. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησής που στάθηκαν δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Θέλω να αφιερώσω την νίκη πρόκριση στον έφορό μας Αντώνη Καστανάρα, που έχασε τον πατέρα του. 

Και τέλος να ευχηθώ ολόψυχα καλή και σύντομη ανάρρωση στον αθλητή του Εθνικού Δημήτρη Ματούλα.


 
ΑΣ Βελβεντό

Σχόλια