Φ.Σ Κοζανη: Υποβιβασμός ... και τώρα τι ;

Καθημερινά εδώ και λίγες ημέρες από τότε που η ομάδα της Κοζάνης υποβιβάστηκε, με βρίσκουν  στον δρόμο, μέσα στα μαγαζιά,  στη βραδινή  έξοδο,  δεκάδες συμπολίτες μας, φίλαθλοι που  όλο και κάτι έχουν να πουν για την ομάδα. Το κυρίως  ερώτημα όμως είναι  ένα.

Τι θα κάνει η ομάδα Γιώργο;

Μπορούσα να γράψω πολλά, μαθαίνω και ακούω πολλά που δε θέλω να τα πιστέψω Τόσο πολύ πονάνε....

Γενικά  στον κόσμο υπάρχει αμηχανία, προβληματισμός και αβεβαιότητα για το μέλλον της ποδοσφαιρικής Κοζάνης.

Σιγή ιχθύος από τη διοίκηση της Κοζάνης που αν μη τι άλλο οφείλει να εξηγήσει στον φίλαθλο κόσμο  πως σκέπτεται  να λειτουργήσει από δω και πέρα. 

Ο υποβιβασμός της ομάδας στεναχώρησε πολλούς,  αλλά αυτό που συμβαίνει από τον υποβιβασμό της Κοζάνης και μετά στενοχωρεί ακόμα περισσότερους.

 Η σιωπή δεν σβήνει  τα ίχνη του υποβιβασμού. ...


Θα συνεχίσουν στην ομάδα  οι οικογένειες  Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου ,;Θα κατέβει η ομάδα στη Γ εθνική ; Θα υπάρχει ομάδα του χρόνου; Είναι ερωτήματα  του κόσμου που μόνο οι παραπάνω δύο οικογένειες μπορούν να απαντήσουν. 

Κάποιοι λένε πάλι πως είναι ακόμη νωπός ο υποβιβασμός της ομάδας , ειναι ακομη νωρίς και χρειάζονται  λίγο χρόνο οι άνθρωποι της διοίκησης   ούτως ώστε να αποφασίσουν με καθαρό μυαλό  και καθαρή σκέψη  τι θα κάνουν στο μέλλον .

Ακόμα όμως  κι έτσι να είναι, πρέπει να βγει μια επίσημη ανακοίνωση  που να εξηγεί τον κόσμο.

 Δεν είναι κακό..

Αντίθετα είναι  σεβασμός  σ αυτούς που έκαναν χιλιόμετρα για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα της Κοζάνης, όπου κι αν έπαιζε, σεβασμός  σ αυτούς που από το υστέρημά τους προσπαθούσαν  να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία τους στο γήπεδο, σεβασμός σ αυτούς που έβαλαν το κεφάλι κάτω από τη στεναχώρια για την  ομάδα που υποβιβάστηκε , αλλά και  σεβασμός σε όλους  αυτούς που περιμένουν με αγωνία την τελική   απόφαση των διοικούντων 

Γιατί κακά τα ψέματα εάν η σημερινή διοίκηση αφήσει την Κοζάνη ( δικαίωμα τους θα είναι  ) ψεύτης να βγω  επαγγελματική κατηγορία  η ομάδα Φ.Σ  Κοζάνη θα δε  πάλι  το 2066 .

Σχόλια

  1. Για τον υποβιβασμό της ομάδας φταίνε πολλοί παράγοντες και εξηγώ πρώτα φταίει ο προπονητής διότι ήταν καλυμμένος με κάποιους παίκτες τους οποίους δεν τους χρησιμοποισε απ'την αρχή της σεζόν ακόμη και στα πλέι άουτ ενώ η διοίκηση τους πλήρωνε και είναι η επόμενη που φταίει γιατι δεν μιλούσε όπως και κάποιοι παράγοντες της ομάδας που είχαν εμπάθεια σε παίκτες, μία ομάδα θα πρέπει για να είναι ομάδα θα πρέπει όλοι στην ομάδα να είναι ένα παίκτες και τεχνικό Τιμ και διοίκηση, τώρα όσο για το αγωνιστικό απλά δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος, περίμενε να σκοράρει μόνο ο αμυντικός όταν έχεις 4 επιθετικούς μη ψάχνεις δικαιολογίες γιατι δεν έβαζε γκολ, κάτι δεν έκανε σωστά ο προπονητής για να διορθώσει το λάθος, δεν είμαι ειδικός όμως κάποια πράγματα τα βλέπεις όσο και ανίδεος κι αν είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι ίδια περίπτωση με τον Γιοβάνοβιτς του Παναθηναικου ,πέρσι στη διακοπή του πρωταθλήματος για το μουντιάλ ήταν 8 βαθμούς μπροστά και ενώ η διοίκηση του έδινε τα λεφτά ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ενώ υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί, με αποτέλεσμα να εξανεμιστούν σε ένα μήνα! η Κοζάνη είχε τη χειρότερη επίθεση ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ με μόλις 10 γκολ σε 22 αγώνες στην κανονική περίοδο και για πέστε μου εσείς ποιούς πήρε για να αντιμετωπίσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα!

      Διαγραφή
  2. Τώρα τοπικό για να προλάβουν την δημιουργία χρεών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.