Η Αναγέννηση Ανατολικού επιστρέφει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Τα δώδεκα χρόνια απραγίας ήταν πάρα πολλά για τον ιστορικό αθλητικό σύλλογο του Ανατολικού και με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του στις αρχές του έτους κινήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς και εναρμόνιση του καταστατικού με τον νέο αθλητικό νόμο της ΕΠΟ.
Από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν η Αναγέννηση Ανατολικού θα συμμετέχει στο Β’ τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης και οι προετοιμασίες της φυσικής έδρας του Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Ανατολικού είναι πυρετώδης καθώς η νέα διοίκηση έχει προβεί σε ολική ανακαίνιση των αποδυτηρίων, του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου καθώς και του αγωνιστικού χώρου. 


Το εγχείρημα αυτό έχει αναλάβει να συντονίσει αγωνιστικά από την θέση του προπονητή ο πολύπειρος Παντελής Κουτσογιαννόπουλος. Ο κ. Κουτσογιαννόπουλος είναι κάτοχος του Football Coach UEFA C και έχει στο ενεργητικό του μεγάλη θητεία σε ομάδες του Α’ και Β’ τοπικού πρωταθλήματος τόσο ως ποδοσφαιριστής (ΚΥΜΗ,ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ,ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ,ΚΟΜΗΝΑ) αλλά και ως προπονητής (ΠΕΡΔΙΚΑΣ,ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ,ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ)

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης από αριστερά:
Έφορος: Γιάννης Παυλίδης
Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος: Ηλίας Θ. Γιαννακόπουλος
Ταμίας: Θοδωρής Θεολ. Γρηγοριάδης
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Μωυσιάδης

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.