Το παίρνει στα χαρτιά η Μαλεσίνα το παιχνίδι με τα Μετέωρα βάσει ΚΑΠ


Ορατό είναι το ενδεχόμενο η Μαλεσίνα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Μετέωρα, χωρίς να χρειαστεί να… ιδρώσει.
Η αναμέτρηση των Λοκρών στην Καλαμπάκα χθες, για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική αναβλήθηκε. Αυτό είχε να κάνει με το γεγονός πως οι άνθρωποι των Θεσσαλών δεν προσκόμισαν την άδεια του γηπέδου για την τέλεση αγώνα, που τους ζητήθηκε από τον διαιτητή.

Παρότι σε πρώτη φάση τους δόθηκε μισάωρη διορία, εν τέλει το έγγραφο που προσκόμισαν τα Μετέωρα δεν ήταν η άδεια του Δημοτικού Γηπέδου της Καλαμπάκας. Έτσι, ο ρέφερι της αναμέτρησης αποφάσισε να αναβάλει την αναμέτρηση. Εν συνεχεία έκλεισε και το Φύλλο Αγώνα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ουσιαστικά το λόγο πλέον έχει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την όποια εξέλιξη υπάρχει. Δεδομένα πάντως, η συγκεκριμένη εξέλιξη βαραίνει τα Μετέωρα και ο ΚΑΠ σε ανάλογες περιπτώσεις είναι ξεκάθαρος.

Από τη στιγμή που υπάρχει υπαιτιότητα ομάδας, τότε το ματς λήγει με 3-0 άνευ αγώνα, μηδενίζετι η υπαίτια ομάδα και η νίκη κατακυρώνεται στον αντίπαλο. Δηλαδή την Μαλεσίνα στην παρούσα φάση.

Είναι σχεδόν σίγουρο πως τα Μετέωρα θα προσπαθήσουν να… τουμπάρουν την κατάσταση. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που -όπως και οι Πρωταθλητές Φθιώτιδας- θα έδιναν τα ρέστα τους για την άνοδο χθες. Όμως, τα δεδομένα είναι υπέρ της Μαλεσίνας. Υπάρχει δεδικασμένο και αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο να χάσει τους τρεις βαθμούς.

Οι οποίοι θα της δώσουν αυτόματα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Τα αποτελέσματα 
Ατρόμητος Παλαμά - ΠΑΟ Κοίλων 4-0 
Α.Σ Μετέωρα - Α.Ε Μαλεσίνας 0-3 α.α. 
Ανθούπολη- ΑΣ Νεοχωρίου 3-0 α.α
Ρεπό Ολυμπιακός Βόλου 

Βαθμολογία 
Ολυμπιακός Βόλου 10
Α.Ε Μαλεσίνας 10
Ατρόμητος Παλαμά 7
Ανθούπολη 7 
Α.Σ Μετέωρα 6
ΠΑΟ Κοίλων  3
Α.Σ Νεοχωρίου 0 


Η επόμενη (6η) αγωνιστική
Κυριακή 2 Ιουνίου
ΑΟ Ανθούπολης – Ατρόμητος Παλαμά
Νεοχώρι Γρεβενών – ΑΕ Μαλεσίνας 0-3 ά.α
Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟ Κοίλων 
Ρεπό: ΑΣ Μετέωρα

Σχόλια