Βαρύ χρηματικό πρόστιμο από την ΔΕΑΒ στον Δανιήλ Στεργιόπουλο του Εορδαϊκού

 Ο Εορδαϊκός υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα, μετά από ένα επεισοδιακό ματς με τον Αστέρα Πετριτή στο «Αιμίλιος Θεοφανίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Σ ένα επεισοδιακό παιχνίδι μ' ένα απίστευτο φινάλε ο Εορδαϊκός γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2. Ο Εορδαϊκός προηγήθηκε στο σκορ με τον 16χρονο Παπαδόπουλο στο 88'.
 Στο επόμενο αμέσως λεπτό ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Το παιχνίδι διακόπηκε για 15 λεπτά περίπου με τον διαιτητή να αποχωρεί στα αποδυτήρια.
 Με την επανέναρξη του παιχνιδιού ο Στεργίου ευστόχησε στο πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1.
 Ο Εορδαϊκός βγήκε μπροστά για να πετύχει δεύτερο γκολ αλλά σε μια αντεπίθεση του Αστέρα,  ο Στεργίου πέτυχε και δεύτερο γκολ για να δώσει τη νίκη στον Αστέρα με 1-2 Βράζει η Πτολεμαΐδα για τη διαιτησία.

Να τονίσουμε ότι στο 46' ακυρώθηκε γκολ του Εορδαϊκού που πέτυχε ο Νίκολι.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τον διαιτητή να είναι στο στόχαστρο, αφού έγινε κυριολεκτικά χαμός.

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε αρχικά με μια αγωνιστική την έδρα του Εορδαϊκού για τη ρίψη κροτίδων, πυρσών και μπουκαλιών στους διαιτητές, ενώ βαρύς ήταν ο πέλεκυς στον Δανιήλ Στεργιόπουλο, που τιμωρήθηκε με 10.000 ευρώ πρόστιμο!

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ
Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθμ. 27/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος του ΔΑΝΙΗΛ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, ποδοσφαιριστή του ΦΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000€) για σοβαρή περίπτωση τέλεσης επεισοδίων, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αθλητικής συνάντησης μεταξύ των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων ΦΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας στις 28-4-2024 για τον Β΄ Όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, περιόδου 2023-2024, στο πλαίσιο της οποίας και ο ίδιος αποβλήθηκε, προκαλώντας βίαιο επεισόδιο σε βάρος του α΄ βοηθού διαιτητή του αγώνα.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.