Γιάννης Αποστόλου Πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης: Ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με τις αποφάσεις των διαιτητών - Δεν είναι δουλειά μου να το κάνω - Καταδικάζω την οποιαδήποτε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται.


Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης  κ. Γιάννης Αποστόλου ,στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: 

Ποτέ δεν ασχολήθηκα σαν πρόεδρος με τις αποφάσεις των διαιτητών για το αν έχουν κάνει ένα, δύο ή τρία λάθη, ακόμα και αν πρόκειται για διαιτητή της δικής μου Ένωσης. 

Άλλωστε δεν είναι δουλειά μου να το κάνω και απαγορεύετε από τον κανονισμό.

Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ-ΕΠΟ και τα αρμόδια όργανα της που έχουν την εμπειρία και την αρμοδιότητα να το κάνουν άλλωστε.

Τέλος θέλω να πω ότι καταδικάζω την οποιαδήποτε μορφή βίας στους ποδοσφαιρικούς αγώνες από όπου και να προέρχεται (ακόμα και από κάποιους που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και κυνηγάνε επόπτες εντός του αγωνιστικού χώρου...) και καλώ τις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα.

Σχόλια

  1. ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.