Γ.Σ Ηρακλής Άνω Κώμης: Το νέο Δ.Σ . Δημοσίων σχέσεων και υπεύθυνη επικοινωνίας η Λίτσα Παλαμά | βίντεο




Χαράζουμε μια νέα αρχή Προτεραιότητα  μας οι γηπεδικές εγκαταστάσεις 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ αποτελείτε από :
Πρόεδρος :  Μαρούδης Νικόλαος τ. Αθανασίου
Αντιπρόεδρος : Κωτούλας Αθανάσιος τ. Κων/νου
Ταμίας : Μαυρομάτης Αχιλλέας τ. Κων/νου
Γραμματέας : Βασιλόπουλος Ευθύμιος τ. Αθανασίου
Γενικός αρχηγός ακαδημιών : Δαβάνης Στέλιος του  Γεωργίου
Μέλος : Κάτανας Λάζαρος του Χαρισίου
Μέλος : Μούσιος Απόστολος του Θεοδώρου 
Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να ορίσει ως υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων την Παλαμά Ευαγγελία του  Ζήση.

Μετά από την πρώτη συνεδρίαση, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε  ομόφωνα, για τους στόχους και τις προτεραιότητες του σωματείου για το έτος 2024-2025.

Για τον Δ.Σ έχει μεγάλη σημασία σε αυτό το νέο ξεκίνημα & σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια να «μην σκεφτόμαστε το παρελθόν. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ούτε τις επιτυχίες του παρελθόντος ούτε και τις αποτυχίες. Χαράζουμε μια νέα αρχή»

Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο και δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω εάν δεν υπάρχουν σωστές και ρεαλιστικές αποφάσεις. Σε αυτό το μεταβατικό στάδιο πρέπει να δούμε το μέλλον αλλά εάν δεν έχεις παρόν.... δεν θα έχεις και μέλλον».

Έτσι, ΠΡΩΤΟΣ μας στόχος και προτεραιότητα είναι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις και ότι συνεπάγονται με αυτές. Μέλημα μας είναι η βελτίωση, η συντήρηση και εύρυθμη λειτουργία τους. Με απώτερο σκοπό της προσπάθειας αυτής, εκτός από την διάσωση των γηπέδων, είναι και η δημιουργία ακαδημιών.... που είναι και ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ στόχος μας. 

Με εκτίμηση

Σχόλια