3η θέση για την Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα στο FOOTBALLMIND ELITE YOUTH TOURNAMENT


Το διήμερο 14 με 16 Ιουνίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα πήρε μέρος με τις Κ12 και Κ10 στο διεθνές τουρνουά FOOTBALLMIND ELITE YOUTH TOURNAMENT που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της Πιερίας. Η διοργάνωση ήταν μία από τις καλύτερες και με το υψηλότερο επίπεδο από την έναρξη της Ακαδημίας με αυτή την μορφή. Ομάδες όπως η Leeds, η Deportino La Coruna, ο Ερυθρός Αστέρας, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ο ΝΠΣ Βόλος, ο Πανσερραϊκός, ο ΑΡΗΣ, η ΑΕΛ αλλά και άλλες 100 ομάδες αναμετρήθηκαν σε ένα 3ημερο γεμάτο ποδόσφαιρο. 

Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων οι παίχτες του ΠΑΣ κέρδισαν σημαντικότατες εμπειρίες, αναμετρήθηκαν και κοίταξαν στα μάτια αντιπάλους επιλεγμένους από μεγάλες ομάδες, έκαναν γνωριμίες, χάρηκαν τη θάλασσα και επέστρεψαν στην πόλη μας βελτιωμένοι και διψασμένοι για επόμενες προκλήσεις. Η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα βάζει στόχο να συμμετέχει εκτός των άλλων τουλάχιστον 2 φορές σε τουρνουά τόσο υψηλού επιπέδου. 

Επιπλέον, ο τεχνικός διευθυντής της National Sofias που διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή του ΠΑΣ κάλεσε επίσημα την Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα τη νέα σεζόν στις εγκαταστάσεις της στην Βουλγαρική πρωτεύουσα και η επίσκεψη στην γειτονική χώρα ήδη προετοιμάζεται από το επιτελείο της ομάδας. 
  
Η Κ12 αντιμετώπισε στην φάση των ομίλων:
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - OLYMPIAN FC 0-1
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - NATIONAL SOFIA 1-2
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 3-1
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 4-0
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - MESZOLY FUCISULI 0-1

Έτσι κατατάχθηκε στο Silver Group και στη νέα κατηγοριοποίηση αντιμετώπισε:
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ 1-1
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-0
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΤΑΥΡΑΚΙ 1-1

Στα προημιτελικά η ομάδα η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 3-0 της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ FC και πέρασε στα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 3-2 αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με σκορ 1-1. Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης που και πάλι ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 η ομάδα μας επικράτησε στα πέναλτι με σκορ 2-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο. 

Η Κ10 του ΠΑΣ Φλώρινα με νίκες απέναντι στον Αιγινιακό τον Σβορώνο και ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Διάπλαση και ήττες από Kardashli FC και Ηρακλή Λάρισας πέρασε και αυτή στο silver round όπου αντιμετώπισε και ηττήθηκε από τον ΝΠΣ Βόλο, τον Αστέρα Ιωαννίνων και ήρθε ισόπαλη με τον Πιερικό με σκορ 3-3 και αποχαιρέτισε την διοργάνωση.  

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας συνεχίζονται αυτή και την επόμενη εβδομάδα μέχρι τις 26 Ιουνίου όπου θα γίνει η γιορτή απονομής του τροπαίου του πρωταθλητή της πρωταθλήτριας ομάδας ΕΠΣ Φλώρινας  Κ14 και η τελετή λήξης της χρονιάς. 

Στις 29 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη το camp του ΠΑΣ Φλώρινα που θα διεξαχθεί και αυτό στην Yuppi Camp.

περισσότερες φωτογραφίες κλικ 📷

Σχόλια