Εορδαϊκός: Η μη προσδοκόμενη στήριξη του κόσμου της Εορδαίας όλα αυτά τα χρόνια επιβεβαιώθηκε από την απουσία σοβαρών προτάσεων

 


Εχθές (20/6) έληξε η διορία της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανάληψη της διοίκησης του «Φ.Σ Εορδαϊκός» όπως αυτή ορίστηκε στη έκτακτη γενική συνέλευση προ ενός μηνός.

Δυστυχώς, τα λεγόμενα του προέδρου του συλλόγου κ.Αθανάσιου Κρυτσάνη στην προ ενός μηνών έκτακτη γενική συνέλευση για την μη προσδοκόμενη στήριξη του κόσμου της Εορδαιας όλα αυτά τα χρόνια επιβεβαιώθηκε από την απουσία σοβαρών προτάσεων.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση που προηγήθηκε το προηγούμενο διάστημα ο κ.Κρυτσάνης γνωστοποίησε την επιθυμία του για την απεμπλοκή του απο τα κοινά του συλλόγου και παράλληλα έκανε «άνοιγμα» σε κάθε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει με ΕΠΙΣΗΜΟ τρόπο την επιθυμία να αναλάβει τις τύχες του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας.


Κατά καιρούς «ακούστηκαν» και γράφηκαν πολλά για υποτιθέμενους ενδιαφερόμενους και για φιλολογικό ενδιαφέρον το οποίο ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε κάποια επίσημη πρόταση και έμεινε σε καθαρά καφενειακές συζητήσεις.


Προς αποκατάσταση όλων αυτών αλλά και για την ορθή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του Εορδαϊκού που αγωνιά σχετικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου έχουμε να αναφέρουμε πως ΔΕΝ έχει φτάσει καμία ΕΠΙΣΗΜΗ πρόταση ή «κρούση» στην νυν διοίκηση του συλλόγου.

Κατόπιν όλων αυτών και με μεγάλη μας απογοήτευση και προβληματισμό σαν διοίκηση του ιστορικού αυτού συλλόγου αλλά και με το «βάρος» της ευθύνης που κουβαλάμε το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι παρακάτω ενέργειες:

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο τις υπάρχουσας διοίκησης και θα αναλάβει τις αποφάσεις τις οποίες θα κρίνει ότι είναι σωστές για την ύπαρξη και τη συνέχεια του Συλλόγου χωρίς κανενός είδους δέσμευση προς κανέναν πέραν από των ανθρώπων που έτρεξαν και μάτωσαν για το Σύλλογο και των λιγοστών πραγματικά αγνών φίλων στο Συλλόγου.

Στα τέλη Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην οποία μπορούν τα ενήμερα μέλη του συλλόγου να θέσουν τον εαυτό τους σε υποψηφιότητα προκειμένου να εκλεγούν στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου.

Τα ενήμερα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκλογές του συλλόγου θα πρέπει να εκδηλώσουν την υποψηφία τους μέχρι τις (14/7) με επίσημο τρόπο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μονάχα όσοι είναι εγγεγραμμένοι και ενήμεροι τουλάχιστον ένα έτος από τη δημοσίευση της παρούσας όπως αυτό ορίζεται από το καταστατικό. Οι ενδεδειγμένοι τρόποι υποβολής υποψηφιότητας είναι είτε μέσω του email: info@eordaikos.gr είτε μέσω μηνύματος στα επίσημα social της ομάδος, είτε με επικοινωνία στα μέλη του ΔΣ και στα σημεία Καφέ Τα Πάντα και Καφέ Αφρόκρεμα (αμφότεροι μέλη του ΔΣ του Συλλόγου).

Με τιμή

"Δ.Σ. Φ.Σ. Εορδαϊκός"

Σχόλια

  1. Αλήθεια τώρα περιμένατε κάποιον να έρθει να αναλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Συμεωνίδης προφανώς για εσάς δεν ήταν η σοβαρή και προσδοκώμενη πρόταση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διοίκηση νομίζω πως φέρει μεγάλη ευθύνη για τη μη σωτηρία του Εορδαϊκού αλλά και για το πώς χειρίστηκε το τελευταίο ματς ΛΑΘΗ πολλά.Δε σας βαραίνει η πτώση και τα όσα έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωνάξτε τον Συμεωνίδη να δούμε θα αναλάβει η ήταν φούσκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί κουράζεται αυτός ο κύριος και ζητάει την ομάδα ? ... ομάδα έχει ας του δώσει αυτός που έχει δίπλα του τον προηγούμενο Εορδαϊκό

      Διαγραφή
  5. Κρίμα για τις τόσες προσπάθειες Κρίμα για τον Εορδαίκό Κρίμα πραγματικά για έναν αξιοπρεπέστατο κύριο όπως είναι ο Θανάσης Κρυτσανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προξενεί εντύπωση η εμμονή της μετέωρης διοίκησης να επιβάλλει κανόνες πιθανά μη αρεστούς η αποδεκτούς από κάποιους που θα ήθελαν να ενδιαφερθούν
    Οπότε η μένεις και εφαρμόζεις αυτά που πιστεύεις και θέλεις η φεύγεις χωρίς να θέτεις προαπαιτουμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ν ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΕΡ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ "ΧΟΡΗΓΩΝ" ΤΟΥΣ!!!

      Διαγραφή
  7. Mα εσείς λέγατε ότι είστε σε προχωρημένες συζητήσεις με επιχειρηματίες Που πήγαν εξαφανίστηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.