ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΥΦΩΝ

                 


       

Στη Μάλαγα για τη διάκριση η Εθνική γυναικών. Την Τετάρτη, 19/6 αναχώρησε η Εθνική ομάδα των γυναικών, η οποία θα προσπαθήσει να πετύχει ό,τι και στο Παγκόσμιο, το περασμένο καλοκαίρι στην Κρήτη, να ανέβει στο βάθρο και σε ψηλότερο σκαλί.

Στην 11μελή αποστολή των γυναικών περιλαμβάνονται οι: Χρυσάνθη Χαϊνά, Σταυρούλα Κοτσιρέα, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Στεφανία Πατέρα, Ευαγγελία Σαρακατσάνη, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Κωνσταντίνα Μπάλκογλου, Χρυσάνθη Βεράνη, Χρυσούλα Σιαπλαούρα, Γεωργία Τσαρουχα, Πετρούλα Τογα. Στην Ισπανία δεν ταξίδεψε η Μαρία Πουλορίνη. Στη Μάλαγα είναι μαζί με την ομάδα η ομοσπονδιακή προπονήτρια Φρόσω Δρακάκη, η συνεργάτης της Κατερίνα Χατζηδάκη καθώς και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της ΕΟΑΚ, Τάκης Κορδονούρης.

Οι όμιλοι και το πρόγραμμα των γυναικών

Δύο όμιλοι των 3 ομάδων με την Εθνική να αγωνίζεται όπως και οι άνδρες, στο Β’ όμιλο με αντιπάλους την Ουκρανία, και τη Λιθουανία. Στον Α’ όμιλο αγωνίζονται οι: Ιταλία, Πολωνία και Τουρκία.

Στην πρεμιέρα το Σάββατο (22/6) αντιμετωπίζει την Ουκρανία (16:30, ώρα Ελλάδος). Την ίδια ώρα, τη Δευτέρα (24/6) αντιμετωπίζει τη Λιθουανία και ολοκληρώνει τη φάση των Ομίλων.

Σχόλια