Με Μάκη Μαλούτα στον πάγκο ξεκίνησε τον χορό των ανανεώσεων ο Μακεδονικός - Συνεργάτης του έμπειρου κόουτς ο φιλόδοξος προπονητής Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου... Γεννιέται ο Μακεδονικός Β'


Μπροστά έχουν βάλει τις... μηχανές στον Μακεδονικό  ενόψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση   συμφώνησε με τον Μάκη Μαλούτα ο οποίος για δεύτερη χρονιά θα καθίσει στην άκρη του πάγκου .Δίπλα του και συνεργάτης του θα είναι ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου Ένα δίδυμο που συνδυάζει την εμπειρία, τα νιάτα και την όρεξη για δουλειά .Επίσης οι δύο προπονητές θα αναλάβουν και τον Μακεδονικό Β που από φέτος θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Τα  νεαρά παιδιά  από την Κ16  της ακαδημίας  θα πλαισιώσουν κυρίως  την Β ομάδα αλλά και αρκετά από αυτά και  την ανδρική.
 
Παράλληλα, η διοίκηση του Μακεδονικού "τρέχει" και τις συζητήσεις με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, ώστε να ξεκαθαρίσουν οι παραμονές και οι αποχωρήσεις. Ήδη υπάρχει συμφωνία με όλο σχεδόν το βασικό περσινό  κορμό της ομάδας αλλά και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν το ρόστερ.

Τέλος, όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, είναι δεδομένο πως ο Μακεδονικός θα κινηθεί και  στο καλοκαιρινό... παζάρι, με επιλεκτικές και προσεχτικές  κινήσεις  προκειμένου η ομάδα να δημιουργήσει ένα δυνατό και με βάθος ροστερ για το νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. 

Ήδη, οι άνθρωποι της διοίκησης  έχουν κάνει κάποιες επαφές με μεταγραφικούς στόχους, όμως οι κινήσεις ενίσχυσης θα προχωρήσουν και θα  κορυφωθούν αφού κλείσει πρώτα ο κύκλος των ανανεώσεων.

Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τέλη Ιουλίου

Σχόλια

  1. Δυστυχώς Ομάδα δεν υπάρχει με την έννοια της διεκδίκησης ανόδου γιατί κάποιοι αρέσκονται σε λόγια, οπότε δεν έχει και λόγο ύπαρξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.