Η Στέλλα Τζικανούλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Τσεχία

 

Η Στέλλα Τζικανούλα σημείωσε μια ακόμη εντυπωσιακή νίκη, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο meeting που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Ιουνίου 2024, στην πόλη Χράντεκ Κραλόβε της Τσεχίας. 

Η διοργάνωση έφερε κοντά κορυφαίες αθλήτριες από όλο τον κόσμο, και η Στέλλα απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία της, κυριαρχώντας στον αγώνα, προσθέτοντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στο βιογραφικό της.

Η Στέλλα έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους τέσσερις από τους πέντε αγώνες στους οποίους έχει λάβει μέρος φέτος, αποδεικνύοντας ότι διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους στην καριέρα της. Με αυτή τη νίκη, η Στέλλα Τζικανούλα γράφει ένα ακόμη λαμπρό κεφάλαιο στην καριέρα της και στον ελληνικό αθλητισμό.

Η Στέλλα ευχαρίστησε τον προπονητή της Χρήστο Γυλτίδη, την οικογένειά της και όλους όσοι τη στήριξαν, δηλώνοντας:
Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη μου. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου, ύστερα από έναν τραυματισμό που με ταλαιπωρούσε το τελευταίο τρίμηνο.
Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την υποστήριξή τους.
Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους όσους πίστεψαν σε εμένα. Η σκληρή δουλειά και η υποστήριξή τους με οδήγησαν εδώ.


Η νίκη αυτή της Στέλλας Τζικανούλα δεν αποτελεί μόνο μια προσωπική επιτυχία της, αλλά συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα αφοσίωσης και αθλητικού ήθους, εμπνέοντας νέους αθλητές και αθλήτριες να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η επιμονή και η σκληρή δουλειά της αποτελούν έμπνευση για όλους.servianews.gr

Σχόλια