Γ εθνική: Πρόσκληση της ΕΠΟ σε ΠΑΟ Κοίλων ,Ερμή Αμυνταίου και Α.Ε Γραμμοχωρίων


Μετά τις αποχωρήσεις ομάδων από την Γ εθνική η ΕΠΟ έστειλε προσκλήσεις στις ομάδες που αγωνίστηκαν στα μπαράζ ανόδου της Γ' για να δηλώσουν  την πρόθεση  τους αν θέλουν ή όχι να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα  της Γ εθνικής .Πρόσκληση έλαβαν  και ο ΠΑΟ Κοίλων,τα Γραμμοχώρια αλλά και ο Ερμής Αμυνταίου .

Τώρα αν οι συμμετοχές ξεπεράσουν  τον αριθμό 72 τότε η ΕΠΟ θα εξετάσει τις συμμετοχές με κριτήριο τη θέση που κατέλαβαν  οι ομάδες στα μπαράζ ανόδου 

Απομένει να δούμε τη συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟ Κοίλων της .Α Ε Γραμμοχωρίων αλλά και πολύ περισσότερο του Ερμή Αμυνταίου που σε πρόσφατες δηλώσεις στη σελίδα μας έχουν στόχο  (στο νέο πρωτάθλημα όμως) την άνοδο στη Γ εθνική .

Το παρακάτω  έγγραφο  το εξασφαλίσαμε πριν  λίγες ώρες από φίλο και αναγνώστη της σελίδας μας



Σχόλια

  1. της πλάκας κατηγορία είναι ,κι αναρωτιέστε γιατί δεν πάει κανείς; πεταμένα λεφτά χωρίς αντίκρισμα! τώρα αν αυτές οι τρεις "ομάδες" που στα μπαράζ άρπαξαν 71 τεμάχια έχουν μούτρα να πάνε να παίξουν ,πρόβλημα δικό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος σύλλογος πάει γ εθνική χωρίς επενδυτή,την επόμενη χρονιά διαλύεται Νόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.