Βασίλης Μπατιάνης: Σπουδαία η διοίκηση της Κοζάνης με κακούς όμως συμβούλους - Αποξένωσαν την ομάδα από τον κόσμο - Ας βγουν επιτέλους να μιλήσουν επίσημα για το τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα | βίντεο

 
Ο Βασίλης Μπατιάνης αντιπρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων Κοζάνης τα Λιοντάρια, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη την Κοζάνη κάνοντας  έκκληση στους διοικούντες να βγουν να μιλήσουν επίσημα για το τι σκέπτονται να κάνουν  από εδώ και πέρα Ας σεβαστούν τις αγωνίες μας όπως σεβαστήκαμε κι εμείς τον κόπο τους είπε.Με πικρία και αρκετό παράπονο τόνισε πως παρόλο που η σημερινή διοίκηση με πίκρανε στην αρχή της θητείας της  διώχνοντας με από κοντά της ενώ πήγα δίπλα τους  θέλοντας να βοηθήσω , εγώ συνέχισα να τη στηρίζω.
 
Τα Λιοντάρια ήταν είναι και θα είναι δίπλα στην Κοζάνη 
Μια διοίκηση που κατάφερε να μας κάνει να ζήσουμε ένα όμορφο όνειρο βλέποντας την Κοζάνη να παίζει στη SL2 ...Είχε όμως   κακούς  συμβούλους.

Αποξένωσαν τον Κοζάνη από τον κόσμο της 
Εύχομαι από δω και πέρα να βρει γρήγορα το δρόμο της κι εμείς θα είμαστε πάλι δίπλα στην Κοζάνη. 

Ακούστε αναλυτικά τι μας είπε  ο Βασίλης Μπατιάνης



Σχόλια

  1. Όταν κάποιοι μιλούσαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα μας λέγατε( αντί Κοζάνη τες) και θέλουμε το κακό της ομάδας. Είχατε γλυκαθει από το χρήμα που έρεε άφθονο. Τώρα που αυτοί φεύγουν τι αφήνουν πίσω?? Τίποτα!!! Καληνύχτα Κοζάνη.
    Αγάπιος γύρνα ή έστω τηλέφωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ να ερμηνευθεί το Σπουδαία η διοίκηση της Κοζάνης,με κακούς όμως συμβουλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχεται ο Δελιαλης να κάνει μπάσιμο στα διοικητικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω έτοιμη λύση εκείνοι οι περίεργοι τύποι από Οινόη μεριά συμφωνείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασιλάκη τώρα κλαις,γιατί κλαις,εσύ ήσουν υπέρμαχος της διοίκησης τώρα τι έγινε. Να καλέσεις τους νεοκοζανητες φιλάθλους που δημιούργησε η διοίκηση των χρημάτων να σε βοηθήσουν. Ξέρεις ποιοι είναι αυτοί. Αν τους ξανά δεις στο γήπεδο να μας το πεις. Αϊ δεν πειράζει Α και πολύ είναι. Γαβριηλίδης γύρνα πίσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.