Μετά τις διοικητικές ζυμώσεις ήρθε η ώρα του σχεδιασμού και της ενίσχυσης της Καστοριάς!

 


Μετά τις διοικητικές ζυμώσεις ήρθε η ώρα του σχεδιασμού και της ενίσχυσης της Καστοριάς με σκοπό στο τέλος της σεζόν 2024-25 να έχει καταφέρει να κατακτήσει το τοπικό πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Η ιστορία βέβαια μας έχει διδάξει πως για να επιτευχθεί τούτο χρειάζεται το ρόστερ το οποίο θα δημιουργηθεί να απαρτίζεται, πέραν των νεαρών αθλητών, κι από ποδοσφαιριστές γνώστες των ιδιαίτερων συνθηκών των μπαράζ ανόδου, εκεί που ο βαθμός δυσκολίας και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Όχι δα πως και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δε θα απαιτηθεί σοβαρότητα και προσοχή, με νωπό το παράδειγμα του περσινού παθήματος και της απώλειας του Κυπέλλου από την Αστραπή Μεσοποταμίας. 

Εν κατακλείδι, θαρρώ πως η Καστοριά θα πρέπει να στηθεί με ορίζοντα το Μάη του 2025 και τα μπαράζ ανόδου, εκεί που ο ανταγωνισμός φέτος αναμένεται πιο μεγάλος με τις Θύελλα Κατσικά και ΑΕ Λευκίμμης να ερίζουν των τριών πρώτων θέσεων...

Σχόλια

  1. να ενημερώσουμε τον κύριο ότι οι όμιλοι των μπαράζ ανόδου άλλαξαν ,οι 4 πρωταθλητές της Δυτ.Μακεδονίας θα είναι μαζί με Χαλκιδική ,Πέλλα και Κιλκίς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.