Φ.Σ. Κοζάνη: Οι πρώτες κινήσεις.. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά



Σε προηγούμενο ρεπορτάζ της σελίδας μας όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα της Κοζάνης, σας είχαμε προετοιμάσει πως θα επανέλθουμε με ονόματα.
 Ποιοι φαίνεται να βγαίνουν διοικητικά μπροστά (δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα).   Ποιοι είναι οι προπονητές που ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις αλλά και ποιος είναι ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας τάξης πραγμάτων στην Κοζάνη; 

Να επισημάνουμε πως τίποτα απ' αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω δεν έχουν επισημοποιηθεί και δεν έχουν συμφωνηθεί ακόμα. Απλά όλα βρίσκονται σε συζητήσεις και σε καλό δρόμο.
 
Κι επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. 
Εμείς τον καπνό τον είδαμε.....

Να ξετυλίξουμε σιγά - σιγά λοιπόν αυτό το κουβάρι ξεκινώντας από την κεφαλή.
Τη διοίκηση.

Αυτό που είχαμε επισημάνει από το πρώτο μας ρεπορτάζ ήταν πως είτε θα συνέχιζε η οικογένεια Κεντεποζίδη (όλα δείχνουν πως η οικογένεια Πετρόχειλου απομακρύνεται ή έστω δεν θα έχει αυτό το ρόλο που είχε έως τώρα
) η θα κοιτούσε να βρει μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκεται κοντά στην οικογένειά τους για να παραδώσει τη διοικητική σκυτάλη.

Οι τελευταίες κινήσεις που γίνονται δείχνουν πως επικρατεί το δεύτερο σενάριο.
Θα αναλάβει τελικά ο Νίκος Δελιαλής;
Ο στενός φίλος;
 
Όλοι γνωρίζουμε τη στενή φιλία που δένει την οικογένεια Κεντεποζίδη με τον Κοζανίτη επιχειρηματία Νίκο Δελιαλή. Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο κ. Δελιαλής ήταν ένα από τα πρόσωπα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αναλάβει την Κοζάνη η οικογένεια Κεντεποζίδη.

Ο κ. Δελιαλής λοιπόν όπως μαθαίνουμε ξεκίνησε διερευνητικές κινήσεις για να δει πως θα μπορέσει η Κοζάνη να συνεχίσει στη Γ'  εθνική.

Μίλησε με προπονητές και μάλιστα με το τεχνικό δίδυμο της περσινής Κ19 της Κοζάνης κ.  Γιάννη Παρασκευά και κ. Γιώργο Τσέπουρα (δεν έχουν πει ακόμη το ναι).   Κάλεσε σε συζητήσεις και συμφώνησε με αρκετά παιδιά της Κ19 τα οποία θα συνεχίσουν όπως φαίνεται στην Κοζάνη.

 Μιλάει επίσης και με ντόπιους έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη Γ' εθνική. Είχε μια πρώτη επαφή με Πάλλα, Μανακίτσα, Φωλίνα Μπαλίτσα, Μαντώ, Αλμασίδη, Ντούκα κ.α για να γνωρίσει το τι σκέπτονται αυτοί οι ποδοσφαιριστές και αν τους ενδιέφερε η ομάδα της Κοζάνης.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω οι κινήσεις αυτές του κ Νίκου Δελιαλή είναι διερευνητικές και βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για τον αν τελικά θα αναλάβει αυτός τις τύχες της Κοζάνης..

Αυτά μέχρι χθες..

 Όλα δείχνουν πάντως πως είτε με φίλους του συνεργάτες (ακούγεται τελευταία και το όνομα του κ Ηλία Μωυσιάδη) είτε με την οικογένειά Κεντεποζίδη να έχει υποστηρικτικό ρόλο, ο κ. Δελιαλής θα είναι ο νέος διοικητικός παράγοντας που θα οδηγήσει την Κοζάνη στη Γ' εθνική κατηγορία.

Σχόλια

  1. Χωρίς να κρίνω η να σχολιάζω τα όσα γράφετε αυτό εσείς το θεωρείτε ενημέρωση η απλή αναγραφή διαφόρων που λέγονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει τύχει όμως και καπνός χωρίς φωτιά. Να περάσει δεν βρίζω, απλά λέω ότι υπάρχει και αυτήν η περίπτωση , μεταφορικά και κυριολεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρά πολύ καλές επιλογές για ομάδα που θέλει να βγει από το τοπικό . Ευτυχώς ο Δελιαλης είδε καιρο για χειμώνα και είπε να πάρει αρκετά παλτά.
    Νικολακη πάρε και σκουφάκι γιατί με την τραγιάσκα θα κρυώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.