Παραίτηση του αρχιδιαιτητή Κώστα Πανυτσίδη

 

Ο αρχιδιαιτητής  κ. Κώστας Πανυτσίδης με επιστολή του προς την ΕΠΣ Κοζάνης έκανε γνωστή την παραίτηση του από τη θέση του αρχιδιαιτητή που κατείχε 

αναλυτικά η επιστολή 

Αγαπητέ Πρόεδρε, Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ 

Κοζάνης,

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες για την  εμπιστοσύνη που δείξατε προς το πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου τη θέση του  αρχιδιαιτητή της Ένωσης.

Με λύπη σας ανακοινώνω ότι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες είναι πολλές και απαιτητικές, δεν είναι πλέον δυνατή η συνέχιση της ενασχόλησής μου στη θέση του αρχιδιαιτητή. 

Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, καθώς η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία αλλά και η δέσμευσή μου για ανιδιοτελή προσφορά παρέμεναν και παραμένουν αμετάβλητες.

Τα τελευταία 3 χρόνια που υπηρέτησα ως αρχιδιαιτητής ήταν γεμάτα προκλήσεις. Ευχαριστώ θερμά όλα τα Σωματεία της ΕΠΣ Κοζάνης για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους. Ελπίζω ότι με υπευθυνότητα, σχεδιασμό και εργατικότητα η διαιτησία και το ποδόσφαιρο του Νομού Κοζάνης θα έχει ανοδική πορεία.

Ωστόσο, δεν μπορώ να παραλείψω να αναφέρω ορισμένα ζητήματα που εντόπισα κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Υπήρξαν και υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δεν στάθηκαν και δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, δείχνοντας έλλειψη επαγγελματισμού και υπευθυνότητας. 

Η έλλειψη διαιτητών, καθώς και η μη πραγματοποίηση της σχολής διαιτησίας λόγω ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων, αποτελούν σοβαρά ζητήματα που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Επίσης, ορισμένες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κοζάνης θα μπορούσαν και έπρεπε να ήταν αντικειμενικές και συνεργατικές προς όφελος της βελτίωσης και αναβάθμισης της διαιτησίας και όχι να δημιουργούν πόλωση μεταξύ διαιτητών, σωματείων, ΕΠΣ Κοζάνης καιεκατέρωθεν.

Δεν μπορώ όμως, να εξισώσω όλους τους εμπλεκόμενους. Όσοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, μπορούν πολύ εύκολα να το καταλάβουν οι ίδιοι. Προφανώς, λάθη κάνουν όλοι, όπως θα έγιναν και από εμένα. Είμαι βέβαιος ότι η συνειδητοποίηση των προβλημάτων είναι το πρώτο βήμα για την επίλυσή τους

Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τη διαιτησία από τη θέση του Εθνικού Εκπαιδευτή Διαιτησίας και Παρατηρητή. Παραμένω πάντα δίπλα σε αυτούς που έχουν όραμα και προσπαθούν για την αναβάθμιση της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.

Με εκτίμηση,

Κώστας Πανυτσίδη

Σχόλια

  1. Εστω και τωρα καταλαβες οτι η καλυτερη υπηρεσια που θα μπορουσες να προσφερεις ειναι να ΦΥΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν ο Πανυτσιδης αρχιδιατητης στην Επς Κοζάνης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχιδιατητη σε βάλανε για να λύσεις τα προβλήματα όχι να κάνεις προτάσεις τώρα που φεύγεις χωρίς να έχεις κάνει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.