Δημήτρης Καραδήμος: Όταν κάπου δε χωράς να φεύγεις - Δε στριμώχνεσαι

 

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην ομάδα του Εορδαϊκού με τον Θανάση Κρυτσάνη να παραμένει πρόεδρος στην ομάδα. 
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκπληξη προκάλεσε η σταυροδοσία των υποψηφίων και συγκεκριμένα προς στον υποψήφιο κ. Καραδήμο Δημήτρη.

Είναι κοινώς αποδεκτό πως κάνεις δεν περίμενε σε έναν άνθρωπο που ήταν συνέχεια δίπλα στον Εορδαϊκό και πρόσφερε ποικιλοτρόπως στην ομάδα να μην εκτιμηθεί από το εκλογικό σώμα.

Παίρνοντας αφορμή από μια δήλωση του κ. Δημήτρη Καραδήμου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επικοινωνήσαμε μαζί του.

Αφού αναφέρουμε αρχικά τη γραπτή δήλωση του γιατρού θα συνεχίσουμε με τι μας δηλωσε και τηλεφωνικά. 

 Τι έγραψε ο κ. Δημήτρης Καραδημος στο προφίλ του 

Όλα αυτά τα 5 χρόνια... Έδωσα τα πάντα... Όλα για τον Εορδαϊκό... Ταξίδεψα παντού... Ως Ιατρός...Οι υπόλοιποι μακριά από εμένα πλέον!

 Στην τηλεφωνική επικοινωνία λοιπόν που είχαμε μετέπειτα ο κ. Καραδημος πιο αναλυτικά και με εμφανή την στεναχώρια του από τη συμπεριφορά του εκλογικού σώματος μας επιβεβαίωσε τα γραφόμενα του λέγοντας μας χαρακτηριστικά 

Επειδή αυτή η συμπεριφορά δεν μου αναλογεί, δεν μου αξίζει, έκρινα πως πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα.

Όταν κάπου δε χωράς να φεύγεις. Δε στριμώχνεσαι.

Δεν πάλεψα, για να είμαι η καβάτζα, η σιγουριά ή το δεκανίκι κανενός.

Σχόλια

  1. Δεν χρειάζονται σχόλια γιατί αν αυτά που λέει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα,ισχύει το ουδείς αχαρισοτοτερος του ευεργετηθεντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδεις μωροτερος των διδασκάλων πλην ΙΑΤΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.