Μακεδονικός Κοζάνης: Ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς όλων των τμημάτων ... και Μακεδονικός Β στη σέντρα της νέας χρονιάς


Οι άνθρωποι του Μακεδονικού ξεκίνησαν ήδη τον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά.
Ένας σχεδιασμός που ξεκινά από τις ακαδημίες περνάει απ’ την νέα ομάδα του Μακεδονικού Β ' που θα κατέβει στην Β ' κατηγορία για πρώτη φορά φέτος και ολοκληρώνεται στον Μακεδονικό Κοζάνης.
Όσον αφορά τις ακαδημίες ανακοινώθηκε και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό κ. Στράτο Ζαφειρίου που με τους κ.Λεωνίδα Ζαχαριάδη, κ.Γιώργο Μπέμπη και κ. Λάκη Δημητριάδη που ήδη υπάρχουν θα σχηματίσουν την προπονητική ομάδα που θα επιφορτιστεί ​ τα παιδαγωγικά και τεχνικά βάρη των τμημάτων υποδομών του Μακεδονικού Κοζάνης.

Ο κ. Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου  θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του κ. Μάκη Μαλούτα στην αγωνιστική ομάδα του Μακεδονικού, καθώς και στον Μακεδονικό Β αλλά και στην Κ16.

Ο Μακεδονικός Β ' θα απαρτίζεται κυρίως από παιδιά της Κ16.
 Η προετοιμασία της νεοσύστατης ομάδας θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου ( θα εξαρτηθεί από το πότε θα προγραμματιστεί από την ΕΠΣ Κοζάνης η έναρξη του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας).

Έναρξη – εγγραφές Ακαδημίας και Αγιασμός όλων των τμημάτων.
Έναρξη της Ακαδημίας και Αγιασμός όλων των τμημάτων ορίσθηκε η Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024.
Οι εγγραφές στην ακαδημία θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 26 Αυγούστου 
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 
6973899654 κ. Μεντεσίδη Πέτρο 
και 6981893969 κ. Κοβαλέγγο Δημήτρη.

Μακεδονικός: Κρατάει τον κορμό Ξεκίνησε η ενίσχυση 
Με τον κ. Μάκη Μαλουτα και τον κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης.
Ο περσινός βασικός κορμός παραμένει ο ίδιος πλην του Χάρη Σακαλή που μεταγράφηκε στην ΑΕ Κοζάνης .

Η ενίσχυση του ρόστερ
Η διοίκηση του Μακεδονικού πέραν των νεαρών της Κ16 που θα προωθηθούν, προχώρησε και σε μεταγραφική ενίσχυση 
Ήδη ανακοινώθηκε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Αντώνης Σαββούδης Ένας ποδοσφαιριστής που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις Με την εμπειρία του θα βοηθήσει τα μέγιστα.
Επίσης στο Μακεδονικό έχουν συμφωνήσει άλλοι τέσσερις πολύ καλοί ποδοσφαιριστές με πολλές συμμετοχές στην Α ' κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης αλλά και σε ανώτερες κατηγορίες οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες 

Η έναρξη της προετοιμασίας του Μακεδονικού ορίστηκε η Παρασκευή 9 Αυγούστου .
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα φιλικά του Μακεδονικού Κοζάνης

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.