Κάτι αρχίζει να κινείται στην ομάδα της Κοζάνης



Κάτι αρχίζει να κινείται στην ομάδα της Κοζάνης κόντρα σ' αυτά τα απαισιόδοξα σενάρια που ακουγόταν έντονα της τελευταίες ημέρες στα στέκια των φιλάθλων.

  Η σελίδα είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι δύο οικογένειες Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου δεν θα αφήσουν στην τύχη της την Κοζάνη Όλες αυτές τις ημέρες κάνουν επαφές με δικούς τους ανθρώπους για να μπουν ενεργά στην ομάδα Αυτό το είχαμε επισημάνει από τον Μάιο. 

Δεν θα μπορούσε εξαλλου ότι έχτισαν αυτές οι δύο οικογένειες τα τελευταία δύο χρόνια να τα έδιναν έτσι απλά μια κλωτσιά και να τα γκρέμιζαν Ή θα συνέχιζαν οι ίδιοι ή θα έβρισκαν ανθρώπους έμπιστους να αναλάβουν την ομάδα αφήνοντας την σε σίγουρα χέρια. 

Έτσι κι έγινε Όπως μαθαίνουμε από έγκυρα στόματα οι δύο οικογένειες έχουν βρει ένα έμπιστο προς αυτούς πρόσωπο που ήδη έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες. διερευνητικές επαφές με προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές για να μπει η μηχανή της Κοζάνης μπροστά.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουμε περισσότερο συγκεκριμένοι ανακοινώνοντας και ονόματα.


Σχόλια

  1. Τσεπουρας - παρασκευας και κ19
    Μιλάμε για φοβερές κινήσεις γελάνε και τα φουγάρα της ΔΕΗ. Η μάλλον γελάνε και τα πανελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.