Συνεχίζει την ενίσχυση του ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας ... Δυναμώνει σημαντικά!!!


Μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με τον Πάρη Μπακάλη  ως προπονητή στην Ακαδημία αλλά και ως ποδοσφαιριστή στην αγωνιστική ομάδα του Ατρόμητου υπάρχει και συνέχεια.

Όπως έγινε γνωστό η Πτολεμαϊδιώτικη ομάδα συμφώνησε με τον Σαράντη Τοπάλη και τον Γιώργη Μαυροματίδη.



Αυτές οι τρεις μεταγραφές  έρχονται να αλλάξουν αυτόματα το επίπεδο της ομάδας. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις Έμπειροι αθλητές, καλοί χαρακτήρες που θα βοηθήσουν και την ομάδα αλλά και το νέο αίμα που έρχεται από την Ακαδημία.

Τέλος οι υπεύθυνοι του Ατρόμητου είναι κοντά και σε συμφωνία με προπονητή. Γνωστό όνομα στους  ποδοσφαιρικούς κύκλους όχι μόνο  στο Νομό Κοζάνης που θα προκαλέσει αίσθηση!


Σχόλια

  1. σε λίγο θα μπουν κι ο Καραμπατζάκης με το Μαργιορίδη να παίξουν! Συνομήλικοι με τους άλλους είναι! 45+40+39+42+36 =202 ετών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κρίμα σε ακαδημίες να παίζουν 40χρονοι και τα παιδιά που πλήρωναν τόσα χρόνια να εξαφανιζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερή ακαδημία με παίχτες βετεράνους. Πότε θα παίξουν τα παιδιά μας; Που σας αφήνουμε τα χρήματα μας τόσο καιρό κύριε Μαργιορίδη; Εσείς έχετε βαλθεί να προσπεράσετε και τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που κορόιδευαν όλοι!
    Τοπάλης, Μαυροματίδης, Μπακάλης, Σίσκος, Λιάμης και ποιος ξέρει ποιον άλλο θα μαζέψετε.
    Προς θεού με τα παιδιά δεν έχω τίποτα είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες οι Τοπάλης, Μαυροματίδης και Μπακάλης τουλάχιστον γιατί για Λιάμης τι να πω όπου ήταν τον έδιωξαν.
    Αμα τους πήρατε για να βοηθήσουν στις προπονήσεις και λίγο αγωνιστικά πολύ καλά κάνατε!
    Αλλά μετά και την ανακοίνωση του προπονητή καταλάβαμε όλοι ότι ήρθαν για να στηριχθεί η ομάδα πάνω τους.
    Μετά θέλετε να βγουν και παίχτες υποτίθεται. Πρέπει να πάρουμε όλοι τα παιδιά μας χθες κιολας από αυτούς τους απαράδεχτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.