Ο Μάκης Γκαγκάτσης ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ - Νέστωρας Μητσιάκος: Η ανάληψη των ηνίων της ΕΠΟ από τον Μάκη Γκαγκάτση και τους ανθρώπους των Ενώσεων που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, σηματοδοτεί μια νέα, ακόμη καλύτερη, εποχή για το ποδόσφαιρο

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ, λαμβάνοντας 61 από τις 70 διαθέσιμες ψήφους. Απείχαν της ψηφοφορίας Παναθηναϊκός, Άρης και Athens Kallithea.
Ο 41χρονος, Μάκης Γκαγκάτσης είναι  ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία της ομοσπονδίας, ενώ θα ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, Βασίλη, ο οποίος διετέλεσε στην ίδια θέση για μια επταετία και ήταν στην κεφαλή της ΕΠΟ και στο θαύμα του Euro 2004.

Από τη διαδικασία απείχαν ο Παναθηναϊκός, καθώς η αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Αθηνά Μπαλωμένου ήταν στο ξενοδοχείο που διεξήχθησαν οι εκλογές στη Βουλιαγμένη, αλλά δεν έδωσε το παρών στην εκλογική διαδικασία και τη γενική συνέλευση, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη διαφωνία τους.

Για τον ίδιο λόγο απείχε από την ομοσπονδία και ο Άρης, ενώ η Athens Kallithea δεν εκπροσωπήθηκε καθώς ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και νομικός Κίμων Ευαγγελάτος απείχε της διαδικασίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Νέστωρας Μητσιάκος: Η ανάληψη των ηνίων της ΕΠΟ από τον Μάκη Γκαγκάτση και τους ανθρώπους των Ενώσεων που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, σηματοδοτεί μια νέα, ακόμη καλύτερη, εποχή για το ποδόσφαιρο...

Να προχωράς αποφασιστικά, να δουλεύεις μεθοδικά, να παλεύεις το άδικο. Να μη σε τρομάζει η αποτυχία αλλά να σε συναρπάζει η προσπάθεια. Εκεί θα σε συναντήσει η “επιτυχία”. 

Το ποδόσφαιρό μας, είναι γεγονός ότι έχει κάνει βήματα μπροστά τα τελευταία χρόνια. Είναι πιο καθαρό, πιο ελκυστικό. Είναι επίσης βέβαιο ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσει σε ένα επίπεδο που θέλουμε όλοι εμείς που το αγαπάμε και το υπηρετούμε. 

Η ανάληψη των ηνίων της ΕΠΟ από τον Μάκη Γκαγκάτση και τους ανθρώπους των Ενώσεων που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, σηματοδοτεί μια νέα, ακόμη καλύτερη, εποχή για το ποδόσφαιρο. 

Ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί με ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις.






Σχόλια

  1. ...ναι ότι πεις!!! όπως η θητεία του πατέρα του ,όπου έκανε ότι ήθελε ο Κόκκαλης! η επιτυχία του γιούρο 2004 ήταν κόκκος στην άμμο μπροστά στην τεράστια διαφθορά που υπήρχε! και συνένοχοι όλοι οι πρόεδροι των ΕΠΣ για την κατάντια δεκαετιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που δυστυχώς είναι γνωστό είναι πώς όλοι υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα πέρα από τη ράχη τους και το έρμο το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία απολύτως πρόοδο! ΑΝΤΊ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΒΉΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΚΆΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ! τον πνεύμονα του ποδοσφαίρου, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αντί να του δώσουν ανάσες το πνίγουν. Ας μας πούνε και οι δικοί μας εδώ στην Ένωση τι έχουν κάνει για τα σωματεία γιατί αυτό που βλέπω εγώ είναι ενα ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όπως λέει και η ανακοίνωση του Παναθηναικού ,νέα εποχή σήψης ,μπόχας και δυσωδίας ξεκινάει για το ελληνικό ποδόσφαιρο! κι εσείς εδώ στο νομό και στο σάιτ χαίρεστε διότι νομίζετε ότι θα αποκομίσετε κάτι για το κοζανίτικο ποδόσφαιρο! και ο ...ισόβιος πρόεδρος ετούτους ψήφιζε (Γκαγκάτση πατήρ,Πιλάβιο,Σαρρή κτλ) και να η κατάντια! στους όμορους μεγάλους νομούς γελάνε μαζί σας για το πως ένας νομός με 150 χωριά κατεβάζει με το ζόρι 20 ομάδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.