Νέα σελίδα στο Μπάσκετ: Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος “Η Σιάτιστα”

 


Μια νέα σελίδα ανοίγει στα αθλητικά δρώμενα στη πόλη της Σιάτιστας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ένας νέος σύλλογος με δραστηριότητα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης παίρνει τα ηνία για να ξεκινήσει τη πορεία του και να αφήσει το δικό του στίγμα στη βαθιά ιστορία του μπάσκετ στη Σιάτιστα.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος “Η Σιάτιστα” δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων για να αναπτύξει ένα καθαρό και οργανωμένο σχέδιο στο μέλλον του μπάσκετ , με τα σύγχρονα δεδομένα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο Σύλλογος δίνει βάση στα αναπτυξιακά προγράμματα παιδιών ηλικίας από 6 έως 15, καθώς και θα στηρίξει τους εφήβους και ενήλικες που παίζουν μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βοΐου.

Θα δημιουργηθούν τμήματα ακαδημιών για αγόρια και κορίτσια, γεννημένα από 2011-2018 που θα κάνουν τις προπονήσεις τους στο ΔΑΚ Σιάτιστας.

Επίσης, θα δημιουργηθεί παιδικό τμήμα για παιδιά γεννημένα 2009-2010 και εφηβικό τμήμα για παιδιά γεννημένα 2007-2008!!! 

Το ΔΣ του Συλλόγου θα απασχολήσει προπονητές για την εκμάθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στα πρώτα βήματα των παιδιών στο μπάσκετ, καθώς και για περισσότερες γνώσεις, εμπειρίες στους μεγαλύτερους, έτσι ώστε να απασχολούνται τα παιδιά με τον αθλητισμό και να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα για την ανάδειξη ταλέντων στο μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποτελείται από τους εξής:

Πρόεδρος Ναούμ Τσιαούσης

Αντιπρόεδρος Ιωάννης Πορπόρης

Ταμίας Στέφανος Γεωργάκας

Γενικός Γραμματέας Παρασκευή Καρακώστα

Έφορος αθλητισμού Ιωάννα Μόμτσιου

Αναπληρωματικά μέλη Κωνσταντίνα Βάσιου

Και Λάζαρος Κώτσικας

Το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται Καλή Αγωνιστική περίοδο με υγεία και επιτυχίες!!!

sierafm. gr

Σχόλια