Φιλικό: ΦΣ Κοζάνη- Μακεδονικός Κοζάνης 0-1 | φωτο - βίντεο



Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο ΔΑΚ Κοζάνης μεταξύ της Κοζάνης και του Μακεδονικού Κοζάνης στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων. 
Ο Μακεδονικός Κοζάνης ήταν ο τελικός νικητής με σκορ 0-1 με γκολ που πέτυχε ο Θανάσης Χατζηζήσης στο 20'.

Η Κοζάνη είχε δύο δοκάρια με τον Αλμασίδη ένα στο πρώτο μέρος κι ένα στο δεύτερο 
Για την νέα ομάδα της Κοζάνης ήταν το δεύτερο φιλικό.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παρασκευά και Γιώργου Τσέπουρα είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες. 

Η Κοζάνη με τη συνολική της εικόνα έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά,  απολύτως φυσιολογικό για μια ομάδα που χτίζεται τώρα, αλλά χρίζει επειγόντως και ενίσχυσης.

 Καλοί οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της αλλά στη Γ' εθνική πρέπει να τους πλαισιώσεις και με έμπειρους στην κατηγορία ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη ο Μακεδονικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ήταν πειθαρχημένος και πολύ καλά οργανωμένος αμυντικά φεύγοντας επικίνδυνα στις αντεπίθεσης.

Ο Μάκης Μαλούτας και ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου,   δημιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο με έμπειρους και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές κι αυτό αρχίζει να φαίνεται από αγώνα σε αγώνα.
Οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους 

Στο 20' σουτ Νάνου και με τακουνάκι ο Χατζηζήσης θα κάνει το 0-1.

Στο 38' φάουλ Αλμασίδη στο κάθετο δοκάρι. 

Στο 60' σουτ Αλμασίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

ΦΣ Κοζάνη (Παρασκευάς - Τσέπουρας): Μπίκος,  Κουτσοσίμος,  Αλμασίδης, Ντόνος, Ταΐρης,  Μηλιδώνης,  Σουκιάς,  Τζημολάκας, Βοριαζίδης,  Πάλλας,  Τσελεπής.

Έπαιξαν και οι Σαββίδης,  Ραφαηλίδης,  Ντούκα  Α. , Καραφυλλίδης,  Ουσταγιαννίδης,  Κάτανας,  Μαντώς,  Τρομπούκης. 


Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας  - Παπακωνσταντίνου):  Ζηνόβιος,  Χατζηζήσης  Θ., Ευθυμιάδης,  Μέρος, Μαρτιρόσοβ,  Μόσχος, Μαλούτας,  Φεϊζίδης,  Νάνος, Σαββούδης,  Ματούλας. 

Έπαιξαν και οι: Μεντεσίδης,  Βαρυτιμίδης,  Στεφανίδης,  Χατζηγιαννακίδης,  Πιλικίδης,  Κοβαλέγγος,  Κατωγιάννης,  Χαριτωνίδης,  Μπαλτζής,  Βαρδάκας,  Παπαδόπουλος. 


Διαιτητής: Ρίζος 
Βοηθοί: Τζιαμπάζης,  Γάτσου 


περισσότερες φωτογραφίες κλικ 📷



Σχόλια