Φ.Σ Κοζάνη: Χτίζουν το προπονητικό team


Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μετά την συμφωνία της ομάδας με τον προπονητή Χάρη Βοριαζίδη, (μια συμφωνία που ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί από τη διοίκηση) ο έμπειρος κόουτς άρχισε ήδη τις επαφές με τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν το προπονητικό team. 

Όπως λένε οι πληροφορίες μας συνεργάτες του Χάρη Βοριαζίδη στον πάγκο θα είναι ο Τάσος Αναστασιάδης  έχει διατελέσει και στην ΑΕΠ προπονητής  και νυν γραμματέας του συνδέσμου προπονητών Ν. Κοζάνης) και ο φιλόδοξος νέος προπονητής Γιώργος Μπέμπης (προπονητής παλαιότερα στο Βελβεντό και προπονητής  ακόμη και σήμερα στις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης). 

Από κει και πέρα γίνονται κινήσεις και συζητήσεις για προπονητή τερματοφυλάκων.  Έχουν γίνει οι επαφές αλλά όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση γι'  αυτή την πολύ σημαντικό πόστο.

Σχόλια

  1. Τασουλη μου καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ καιμενη μου κοζαναρα τι σου εμελε να παθεις και θα παθεις και αλλα ακομα με αυτου,εσχος και ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε να γράφεις πρώτα αγράμματε κ μετά σχολίασε

      Διαγραφή
  3. Γιώργο το σήμα της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ ντρέπεσαι να το δείξεις και το έφαγες στο φωτοσοπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας πειράζει που εξαφάνισαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη την ομάδα μας κάποιοι κι όχι το σήμα από την ζακέτα φίλε μου ! μικρό το κακό

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.