ΕΠΣ Κοζάνης: Ο μίνι Μαραθώνιος άρχισε με υποσχέσεις για πολλά γκολ και θέαμα . Καλή ποδοσφαιρική χρονιά | βίντεο


Άρχισε λοιπόν και ο δικός μας μίνι μαραθώνιος αυτός της Α΄ ΕΠΣΚ, ένας μαραθώνιος που θα μας κρατήσει συντροφιά κοντά στους οχτώ μήνες μέχρι να αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής!

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα και δεν έχουν άδικο αν αναλογιστεί κανείς τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, βάζοντας τον πήχη ψηλά.

 Στην πρεμιέρα του  πρωταθλήματος  παρακολουθήσαμε πολλά γκολ και  συναρπαστικά παιχνίδια που κράτησαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων στο κόκκινο.  Εκτιμώ πως φέτος  θα δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και στο ποια ομάδα θα είναι πιο σταθερή στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο φίλαθλος κόσμος από την άλλη  έδειξε από την πρώτη αγωνιστική  ότι ενδιαφέρετε  για το τοπικό  πρωτάθλημα και κάθε αγωνιστική πιστεύω πως τα γήπεδα θα είναι γεμάτα από κόσμο.

Γιατί κακά τα ψέματα ο κόσμος διψάει για ποδόσφαιρο και προσωπικά θεωρώ πως το ερασιτεχνικό τοπικό μας  ποδόσφαιρο έχει ανάγκη να ζήσει μεγάλες στιγμές τη φετινή χρονιά.

Αυτό που απομένει λοιπόν είναι όλοι μαζί και ο καθένας από το δικό του μετερίζι να συμβάλλει τα μέγιστα έτσι ώστε η χρονιά να κυλήσει ομαλά και να δούμε ένα πρωτάθλημα αντάξιο της ιστορίας των έντεκα μονομάχων της Α' ΕΠΣΚ.  

Δεν χρειάζεται όμως να λέμε και να γράφουμε πολλά, απλά περιμένουμε με τη σειρά μας έργα και συγκλονιστικά παιχνίδια εντός αγωνιστικού χώρου.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και ο καθένας να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει με τη διαφορά πως η κορυφή χωράει μόνο έναν…

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας ..

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας ΠΑΟ Κοίλων , Εορδαικός , Α Ε Κοζάνης, Μακεδονικός Σιάτιστας και Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 
Στην πρεμιέρα οι έδρες ήταν αφιλόξενες. Είχαμε τέσσερις νίκες γηπεδούχων και μια νίκη φιλοξενούμενης ομάδας.
Σημειώθηκαν 17 γκολ

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Μακεδονικός Σιάτιστας - Δόξα Βερμίου Πύργων 2-1
ΑΕ Κοζάνης - Δαναοί Κοζάνης 1-0
Τιτάν Σερβίων - ΦΣ Εορδαϊκός 1-3
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας - ΑΣ Βελβεντό 3-2
ΠΑΟ Κοίλων - Μακεδονικός Κοζάνης 4-0
ρεπό: Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 

Βαθμολογία 
Μακεδονικός Σιάτιστας 3
ΦΣ Εορδαϊκός 3
ΑΕ Κοζάνης 3
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 3
ΠΑΟ Κοίλων 3
Δόξα Βερμίου Πύργων 0
Δαναοί Κοζάνης 0
Τιτάν Σερβίων 0
ΑΣ Βελβεντό  0
Μακεδονικός Κοζάνης 0
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 0

Επόμενη αγωνιστική 21-22/09/2024 
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - Μακεδονικός Σιάτιστας 
Δόξα Βερμίου Πύργων - ΠΑΟ Κοίλων 
Μακεδονικός Κοζάνης - Τιτάν Σερβίων 
Δαναοί Κοζάνης - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 
ΑΣ Βελεβντό -  ΦΣ Εορδαϊκός 
ρεπό ΑΕ Κοζάνης 




Σχόλια