Από τους Πρωταθλητές στους Πρωταθλητές ο Δημήτρης Λιάκος


 Μια τεράστια προσωπική αλλά και Σωματειακή επιτυχία, θεωρείται η μεταγραφή του Δημήτρη Λιάκου από τους Διόσκουρους στη ΔΕΚΑ Θεσ/νίκης. Και ο τίτλος του κειμένου μπορεί να φαντάζει υπερβολικός, αλλά δεν είναι αδόκιμος αφού ο πρωταθλητής με τους Παίδες των Διόσκουρων Δημήτρης, μεταπηδά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η τιμή είναι μεγάλη για τον νεαρό αθλητή μας, αφού η δουλειά του στις προπονήσεις και η απόδοσή του με τα χρώματα της ομάδας μας, τον οδήγησαν νομοτελειακά στην εθνική ομάδα των Παμπαίδων και από εκεί στην πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα της ΔΕΚΑ.

Σαν χθες φαντάζει στη σκέψη μας, το ντροπαλό και συνεσταλμένο νήπιο, που ανέβαινε τα σκαλιά του ΚΓ Βαλταδωρείου κρατώντας σφιχτά το χέρι του μπαμπά του, για να κάνει δειλά τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Μόλις λίγα χρόνια αργότερα, αυτό το ¨παιδάκι¨ θέριεψε και κατάφερε το απόλυτο για την ηλικία του (είναι μόλις 14 ετών): Εθνική ομάδα και μεταγραφή στην καλύτερη ομάδα της χώρας μας στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ε.Ο.Κ.

Με τη δουλειά του, την προσήλωσή του, την υπομονή και την αυτοπειθαρχία του κατάφερε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα δικαιώνοντας ταυτόχρονα τους προπονητές που δούλεψαν εντατικά μαζί του, τη Διοίκηση που πίστεψε στο ταλέντο και στις δυνατότητές του και κυρίως τους γονείς του, για τις θυσίες και τη στήριξη που του παρείχαν.

Δημήτρη, η Διοίκηση, οι προπονητές, οι φίλοι και συμπαίκτες σου και σύσσωμη η οικογένεια των Διόσκουρων, σου εύχονται να είσαι υγιής, τυχερός και να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά για πας ακόμα ψηλότερα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σου και να παρακολουθούμε με στοργή και πραγματικό ενδιαφέρον την εξέλιξη της καριέρας σου.

Καλή τύχη και πάντα ψηλότερα!!!

 (dioskouroibc.gr)

Σχόλια