Φιλικό με ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Φλώρινα


Το Σάββατο το απόγευμα ο ΠΑΣ Φλώρινα φιλοξένησε σε φιλική αναμέτρηση την Κ15 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την συνεργασία και τους ισχυρούς δεσμούς των δύο ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αποτελεί ενεργό μέλος του δικτύου Ακαδημιών του ΠΑΟΚ με τις δύο πλευρές να έχουν στενή και καθημερινή επαφή με κύριο γνώμονα την καλύτερη εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Όπως είναι γνωστό δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τον ΠΑΣ αγωνίζονται με τον ΠΑΟΚ στα πρωταθλήματα της Super League, o Γιώργος Γεωργιάδης στην Κ17 και Βαγγέλης Βέρτκας στην Κ15. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε με 28 ποδοσφαιριστές στο ΔΑΚ Φλώρινας και φιλοξενήθηκε στα αποδυτήρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η προπονητική ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τους προπονητές Σάββας Κων/νίδης και Κοσμάς Βακουφάρης που κέρδισαν δύο πρωταθλήματα τις περασμένες σεζόν είχαν μαζί τους τον Φλωρινιώτη γυμναστή Πασχάλη Έλκα και τους προπονητές Νίκο Μπογδάνο και Κωνσταντίνο Μπουκουβάλα. 

Για την ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα το φιλικό αυτό ήταν το τελευταίο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας που ξεκινούν την επόμενη Κυριακή με τον εκτός έδρας αγώνα με την Ελλάς Α. Καλλινίκης. Έτσι, ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Σολάκης χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο αρκετούς παίχτες που δείχνουν ότι θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας ενώ στην επανάληψη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά προερχόμενα από την Κ16 του συλλόγου. Αγωνιστικά έγινε μία καλή αναμέτρηση μέσα σε αθλητικά πλαίσια με τους προπονητές των δύο ομάδων να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο με σκορ 0-0 με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κερδίζουν το χειροκρότημα από το κοινό που παραβρέθηκε στις κερκίδες.  

Πριν την αναμέτρηση ο αρχηγός του ΠΑΣ Φλώρινα Τάσος Αποστολίδης βράβευσε τον επίσης αρχηγό του ΠΑΟΚ Φλωρινιώτη Βαγγέλη Βέρτκα για την μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Κάτης με τους Λαβασίδη και Σταθόπουλο. Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει εκτός των άλλων τον Βαγγέλη Τσέκαρη ιδιοκτήτη των Rivo και Gusto που ανέλαβε την διατροφή των παιχτών των δύο ομάδων προσφέροντας πίτσες αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΜΟΥΚΑΣ, ΜΑΛΑΜΟΣ , ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ, ΜΙΜΙΛΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ 

ΕΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ, ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΧΑΡΑΒΙΤΣΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Δ., ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ, ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ


Σχόλια