Α' ΕΠΣ Καστοριάς: Δόξα Κορησού - Καστοριά 1-1 | φωτο - βίντεο

 Αδικείται από το τελικό σκορ (1-1) στην Κορησό, η Καστοριά, αφού δέχτηκε την ισοφάριση στο 90΄+ 4'  με πέναλτι, για το οποίο οι άνθρωποι της διαμαρτυρήθηκαν στον "άρχοντα" του παιχνιδιού κ. Τζάμο.

Η Καστοριά ήταν καλύτερη, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασε ευκαιρίες για να "καθαρίσει" το παιχνίδι, όμως "ο νόμος του ποδοσφαίρου ήταν παρών" και δέχτηκε, τελικά, την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Από την άλλη πλευρά η Δόξα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενέτεινε ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, για να ισοφαρίσει, κάτι που πέτυχε τελικά και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 8΄ η Καστοριά έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Νάκος, σε κενή εστία, σούταρε άουτ, αφού έγινε κάτοχος της μπάλας, μετά από κόντρα, μεταξύ του Πρωτόγερου και του Κολάρα. Στο 28΄ μετά από ωραίο σουτ του Νανά, έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 41΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νανά, ο Στασινόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ. 

Στο 50΄ μετά από σέντρα του Κουζίνα, η προβολή του Μοτσιόπουλου έφυγε άουτ.  Στο 57΄ μετά από κόρνερ των γηπεδούχων, η Καστοριά έφυγε στην αντεπίθεση και ο Νανάς εδωσε ωραία πάσα στον Πρωτόγερο, που με σουτ έκανε το 0-1. Στο 81΄σε εκτέλεση φάουλ του Μηλιάτη Διον., η μπάλα βρήκε το δοκαρι της εστίας του Κράτσιου Χρ. Στο 90΄+ 4΄ ο Μηλιάτης Βασ., με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1.



Οι συνθέσεις:



ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ:
Κολάρας, Σπυρόπουλος, Τσόπρας, Πνευμονίδης, Τσαγκάλης, Μηλιάτης Διον., Κουζίνας, Μηλιάτης Βασ., Μοτσιόπουλος, Μιχαήλ-Μίχος, Σιαραφέρας.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Καρβέλης, Κωνσταντινίδης (62΄ Τσοτσούλας), Βελένης, Στασινόπουλος, Γκέγκας, Πρωτόγερος (75΄ Κυριάκος), Νάκος, Σταμούλης (75΄ Πατρωνίδης), Νανάς (75΄ Μανωλάτος), Αφεντουλίδης (55΄ Γάκιας).

Διαιτητής: Τζάμος Δ. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Βοηθοί: Κωτσόπουλος Α. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς), Δημητριάδης Λ. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)


πηγή: 

Δόξα Κορησού
kastoria-fc.com.gr

Σχόλια