Πήγαμε γήπεδο ..και τι μας έμεινε απ' αυτά που είδαμε κι ακούσαμε το Σαββατοκύριακο 19/20 Οκτωβρίου;


Στη σκιά  δύο τραγικών  γεγονότων, που μας τάραξαν συναισθηματικά και ψυχολογικά ήρθε το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα μιλάμε για την   απώλεια του πρώην προέδρου της Δάφνης Πολυμύλου Σπύρου Αβραμίδη που έφυγε από τη ζωή αλλά  και των βανδαλισμών στο γήπεδο της Αιανής.
Κρίμα !!!


Πάμε τώρα   να δούμε τι ήταν αυτά που μας έμειναν από τα γήπεδα το Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο παρακολουθήσαμε το παιχνίδι της ΑΕ Κοζάνης και του Εορδαϊκού.

 Δε θα σταθούμε όμως στην ευρεία και δίκαιη  νίκη των παικτών του Γιώργου Τσέπουρα που κυριολεκτικά χόρευαν  σ ένα  κάκιστο αγωνιστικό χώρο αλλά θα αναφερθούμε καθαρά  στο αγωνιστικό χώρο ( να τον πει  ο Θεός  αγωνιστικό χώρο).

 Το γήπεδο θύμιζε στην κυριολεξία χωράφι με κίνδυνο να τραυματιστούν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στα 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις.Το ότι τραυματίστηκε μόνο ο Χάρης Σακαλής αποτελεί ΘΑΥΜΑ .

Εδώ   να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κοζάνης .

Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει το πόση  και τι  δουλειά  έριξαν τα τελευταία καλοκαίρια οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να βελτιώσουν το γήπεδο Ώρες ατελείωτες ..Το μόνο που κατάφεραν όσοι ασχολήθηκαν για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου  ήταν η κούραση που έφαγαν και ο ιδρώτας  που χύθηκε  χωρίς αποτέλεσμα. Όπως μαθαίνουμε οι ιθύνοντες της ΑΕΚ κάνουν προσπάθειες για να αλλάξουν έδρα.
 Εμείς θα πούμε... 
και γρήγορα μάλιστα .

Πρέπει η δημοτική αρχή και  η ΕΠΣ  Κοζάνης να σκύψουν  σ'  αυτό το ομολογουμένως μεγάλο πρόβλημα και σε συνεργασία με τον κιτρινόμαυρο σύλλογο να βρουν άμεσα λύση Μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που πρέπει να προστατευτούν.

Την Κυριακή τώρα το σημαντικό γεγονός ήταν η σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα της Κοζάνης επί του Ολυμπιακού Βόλου 

Η πολύ καλή απόδοση των ερυθρόλευκων ήταν ενθαρρυντική για τη συνέχεια. Την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην Αλεξάνδρεια  αναφερθήκαμε στον νεαρό σκόρερ  της Κοζάνης τον Γιάννη Καπετάνο  και έναν άλλο νεαρό τον Μανώλη Κουτσοσίμο  που με την απόδοση του εντυπωσίασε τους πάντες 

 Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα με άλλους όμως πρωταγωνιστές 
Ποιοι ήταν οι νέοι πρωταγωνιστές; Κυπαρίσσης Μίχος ο σκόρερ του πρώτου γκολ  και Γιώργος Τζελεπής ο σκόρερ του δεύτερου  γκολ . Χάρηκαν  τα γκολ που πέτυχαν και μας έκαναν να τα χαρούμε κι εμείς.

Θα ήταν άδικο όμως να μην αναφερθούμε και σε όλους τους  υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Κοζάνης που κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο για να έρθει η νίκη .

 Μηχανάκια οι Βοριαζίδης και Κοκκινίδης ,αμυντικοί ογκόλιθοι Τενεκές Ντώνος καλό το  ντεπούτο του Παππά , πάνω κάτω ο Πατσιαβούρας  (που ακόμα  τρέχει) η ασφάλεια και τη σιγουριά  που έδινε  κάτω από τα δοκάρια  ο Σταυρίδης, η βοήθεια που πρόσφεραν και πάλι ο θρασύς ποδοσφαιρικά  Κουτσοσίμος και ο  Καπετάνος που τον ένιωσαν για τα καλά οι αμυντικοί του Βόλου .

  Οι αλλαγές  Ντινόπουλου και  Μπόντη που μπήκαν μέσα δίνοντας  ανάσες στους συμπαίκτες τους 

Το  τελικό 2-1 δικαίωσε τις προσπάθειες όπως δικαίωσε και το προπονητικό τιμ που πήρε άριστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι .

Κλείνουμε το κεφάλαιο Κοζάνη με την απάντηση  στην ερώτηση που  κάνουν οι περισσότεροι φίλαθλοι της Κοζάνης ..
Θα σωθεί η Κοζάνη ; 

Με τέτοιες εμφανίσεις η απάντηση είναι εύκολη 
Αν αντέξει οικονομικά και βοηθήσουν όλοι η ομάδα όχι μόνο θα σωθεί αλλά  θα τερματίσει αρκετά ψηλά.
Κλείνουμε  με μπάσκετ  με μια αναφορά  στο τρένο που ακούει στο όνομα Διόσκουροι.
 Η ομάδα του κ. Βλάχου  εντυπωσιάζει κάνοντας το 3Χ3 στη Γ εθνική Νίκη και επί του Άργους Ορεστικού με 69-62 
Παίζουν  όμορφο μπάσκετ οι Διόσκουροι , το χαίρονται πρώτα οι ίδιοι στο σύλλογο  δίνοντας  συνάμα και χαρά στον κόσμο που γεμίζει το κλειστό ΔΑΚ Ιωάννης Σκαρκαλάς .
Άντε και καλή εβδομάδα σε όλους . Τα ξαναλέμε σύντομα .

Σχόλια