Α' ΕΠΣ Καστοριάς: Καστοριά - Γράμμος Μαυροχωρίου 2-0


Στο 10' ο Σταμούλης με σουτ, μέσα από την μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζήμα. 

Στο 11' το σουτ του Παπανέστορα μπλόκαρε ο Κράτσιος Χρ. Στο 16' μετά από σέντρα του Νάκου από τα δεξιά, ο Σταμούλης, από πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα στα χέρια του Τζήμα. Στο 19', μετά από χτύπημα φάουλ τού Νανά, η μπάλα πέρασε από αμυντικούς κι επιθετικούς και κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζήμα. Στο 21' το σουτ του Καρβέλη κατέληξε στα χέρια του Τζήμα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Βελένη, στο 23', μέσα από την περιοχή. Στο 29' το σουτ του Νάκου, έξω από την περιοχή, κατέληξε πολύ πάνω από τό οριζόντιο δοκάρι τού Τζήμα.

Στην επανάληψη:

Στο 51' το σουτ του Καρβέλη έφυγε ψηλά άουτ. Στό 58' είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά, όταν το πλασέ του Αφεντουλίδη, από το σημείο του πέναλτυ, έδιωξε, σωτήρια, με τα πόδια ο Τζήμας. Στο 62' το σουτ του Πρωτόγερου κατέληξε άουτ. Στο 65' η Καστοριά άνοιξε το σκορ (1-0), με τον Νάκο, ο οποίος έπιασε ένα ωραίο σουτ, έξω από τήν περιοχή κι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Τζήμα. Στο 66' ο Κράτσιος Χρ., απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια, το σουτ του Λιόλιου. Στο 78' η κεφαλιά του Βελένη, από το σημείο του πέναλτυ, αποκρούσθηκε, πάνω στην γραμμή, από τον Κρανιά. Στο 86' ο  Κράτσιος Χρ., έδιωξε, σωτήρια, με τα πόδια, το πλασέ του Χριστόπουλου. Στο 88' ο Νάκος βγήκε τετ α τετ με τον Τζήμα, ο τελευταίος όμως αποσοβησε τον κίνδυνο με τα πόδια. Στο 90'+1' ο Νάκος με υπέροχο σουτ, έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Τζήμα, γράφοντας το 2-0. 


Διαιτητής: Στυλιάδης Δ.(Ε. Π. Σ. Καστοριάς) 
Βοηθοί: Ζαρομυτίδου Κ. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)
Πρωτόγερος Κ. (Ε. Π. Σ. Καστοριάς)

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Καρβέλης, Τσοτσούλας, Γκέγκας, Κωνσταντινίδης, Βελένης (80' Στασινόπουλος), Νάκος, Μάντζιαρης (46' Πίππας), Σταμούλης (46' Αφεντουλίδης), Νανάς (83' Ποστεκίδης), Μανωλάτος (60' Πρωτόγερος)

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ: Τζήμας, Μπαμπάκος (71' Πετκανάς), Κουτούρι, Χριστόπουλος, Μπλιούκας, Γάκιας, Καραμήτρος, Παπανέστορας, Πάτσιος, Λιόλιος, Κρανιάς

Kastoria FC the official

Σχόλια