Ο Αθλητικός Σύλλογος Βελβεντού διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης με θέμα "αθλητής/αθλήτρια στην εφηβεία" "γονέας - προπονητής σχέση συνεργατική όχι συγκρουσιακή "

 Ο Αθλητικός Σύλλογος Βελβεντού διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης με θέμα "αθλητής/αθλήτρια στην εφηβεία" "γονέας - προπονητής σχέση συνεργατική όχι συγκρουσιακή " με ομιλητές τον κ. Αθανάσιο Λιάκο Sakis Liakos ΚΦΑ υποψήφιο διδάκτωρ ΑΠΘ και την κ. Ειρήνη Κ
ρυσταλλίδου Eirini Krystallidou ψυχολόγο MSc συμβουλευτική ψυχολογία.

Καλούμε αθλητές και αθλήτριες προεφηβείας και εφηβείας καθώς και τους προπονητές και γονείς την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Βελβεντού.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο Empower Forward by Stoiximan και Giannis Antetokounmpo ένα πρόγραμμα για τη δωρεάν ενίσχυση και προστασία της ψυχικής υγείας αθλητών γονέων και προπονητών.

Μια πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας με στόχο την πρόκληση θετικής αλλαγής και την ενδυνάμωση ατόμων σε όλη την Ελλάδα.

Μέρος του προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν εισηγήσεων και ενημερωτικών συνεδριών από ειδικούς επαγγελματίες ψυχικής υγείας σε αθλητές και αθλήτριες 12 - 18 ετών στους προπονητές και προπονήτριες τους καθώς και στους γονείς.


Σχόλια